kan starta prenatal vitaminer orsaka en period som sent?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-11

Du behöver:
en legitimerad läkare som är villig att förskriva Clomid
. Ett organiserat sätt att övervaka din cykel.

Anledningar Din menstruation Might Be Late

Starta prenatal vitaminer inte kan orsaka att mensen ska komma för sent. Prenatal vitaminer är helt enkelt en beredning av näringsämnen som är bra under graviditeten, och det finns inget sätt för dem att påverka din menscykel. Om din mens är sen, är du antingen gravid eller helt enkelt vill ha ett onormalt menstruationscykeln denna månad. De flesta kvinnor har en tillfällig onormalt lång eller kort menscykel, men om du har onormal cykler som regel snarare än undantag, är det värt att nämna att en läkare.

Hur Prenatal Vitaminer Arbete

prenatal vitaminer inte kan orsaka att mensen ska bli sen, men de kan öka din nutritionsstatus och hjälpa kroppen förbereda sig för graviditet. Om du har börjat med prenatala vitaminer innan det blir gravid, har du gjort ett klokt drag. Den viktigaste ingrediensen i din prenatala vitaminer är ett näringsämne som heter folsyra. Få tillräckligt intag av folsyra (t. ex. genom att ta en prenatal vitamin) under månaderna före befruktning kan drastiskt minska risken att barnet kommer att påverkas av neuralrörsdefekter när du blir gravid. Prenatal vitaminer kommer också att förbättra dina nivåer av jod, järn, zink och andra viktiga vitaminer och mineraler som hjälper dig att ha en hälsosam graviditet.

Vad Prenatal Vitaminer Don't Do

Även om de kan definitivt hjälpa, fosterdiagnostik vitaminer är inte heller ett universalmedel eller en licens att bedriva ohälsosamma beteenden under graviditeten. De kommer inte att motverka de negativa bieffekterna av rökning under graviditeten, till exempel. Det är också viktigt att se till att du väljer rätt prenatal vitamin. Många vitaminer är inte väl reglerade och konsument testrapporter har funnit att folsyra i många over-the-counter märken inte riktigt löser, så se till att kontrollera med din läkare innan du väljer en prenatal vitamin för att välja den bästa för ditt barn.

Previous:nothing Next:Vilka är orsakerna till anfall?

Relaterade artiklar


 • hur man får mer sömn
 • hur man förebygger halsbränna (sura uppstötningar) symtom
 • Så för att lindra nästäppa hos spädbarn
 • hur man ska behandla laryngit naturligt
 • hur man kan sänka högt blodtryck under graviditeten
 • vad är flebotomi?
 • hur man lyfta lågt hängande testiklar
 • hur man kan beräkna när jag kan ta ett graviditetstest
 • hur man ska bekämpa trötthet under graviditeten
 • hur man köper medicin i Kanada
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com