hur man detox mögel i kroppen

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-02-25
Levern är det primära avgiftning organ i kroppen. När det är fungerar det kommer att ta bort 99 procent av bakterier och andra potentiella gifter från blodet innan det är tillåtet att åter komma in i cirkulationen. Nästan två liter blod passera genom levern varje minut för avgiftning syften, så även om leverfunktionen är trög, kan dess funktion förbättras med kosten intervention, vitaminer och örter. En avgiftning hjälper till att rena blodet genom att ta bort orenheter, som hjälper levern att fungera bättre genom att minska bördan.
1.
Ta en daglig hög styrka, multivitamin-och mineraltillskott för att erbjuda ett allmänt stöd, och en daglig lipotropic formel som bör innehålla kolin (ett näringsämne i B-vitamin familjen) och metionin (en aminosyra). Båda tillskott kan hittas på de flesta hälsokostbutiker. Dosen beror på enskilda produkter, så läs på etiketten för korrekt dosering rekommendationer.
2.
Drick mer vatten. Att säkerställa att du får tillräckligt med vätska, dricka ungefär hälften din kroppsvikt i uns av filtrerat vatten varje dag. Exempelvis bör en u00A3 128 person dricker 64 oz. Eller ca 8 koppar, vatten dagligen.
3.
Sänk intaget av mättade fetter och raffinerade kolhydrater. Mättade fetter finns främst i animaliska produkter såsom kött, mejeriprodukter och ägg, men de finns också i kokosolja, palmolja och palmkärnolja. Totala fettintaget bör ligga mellan cirka 25 och 35 procent av kalorier, med majoriteten av fetter i kosten kommer från källor av fleromättade och enkelomättade, annars känd som "bra" fetter. Valnötter, jordnötter, mandlar och pistaschmandlar, avokado och olivolja är höga i enkelomättade fetter. Skaldjur (som lax, öring och sill) och majs, soja, solros och solrosolja innehåller mycket fleromättade fetter. Raffinerade kolhydrater är till exempel de som finns i socker, vitt bröd, pasta, kex, och spannmål.
4.
Ät mer råa frukter och grönsaker som inte bara tillhandahåller nödvändiga fibrer, men livsmedel såsom koriander, rå rödbetor, kronärtskockor, persilja, broccoli, morötter till, brysselkål, blomkål och vitkål bidra till att öka leverfunktion. .
5
Stimulera avgiftningsprocessen genom att försöka en eller två av följande manuell rengöring behandlingar (se Resurser):
En två gånger i veckan hemma-session hydroterapi, genom att lägga till Epsom salt, oljor aromaterapi, eller havssalter till ett varmt bad för att lugna och slappna av.
ett möte i lymfdränage massage (en form av terapeutisk massage som utvecklades i Europa för att bidra till att stimulera lymfsystemet att främja avgiftning och läkning). Mest professionella, licensierade massörer kan ge en session lymfmassage.
Daglig torrborstning. Detta kan göras hemma med hjälp av en liten, mjuk, pensel naturlig borste att stimulera lymfdränage genom huden.
6.
Dryck lever-öka örtteer tre gånger dagligen. Oregon druva rot, mariatistel, rödklöver, gul docka, alfalfa, lakritsrot och skogsstjärna alla har blod renande egenskaper och kan bistå i avgiftningsprocessen.
7.
Få mer vila. Avgiftning sker främst under sömn. Den mängd sömn varierar per individ, kvinnor kräver oftast mer sömn än män. Men en bra tumregel för en vanlig människa är 7 till 8 timmar sömn per natt.

Tips och varningar


 • En god avgiftning tar tid, så att förr du börjar, desto bättre. Undvik alkohol, koffein, socker, mejeriprodukter, salt och alla förädlade livsmedel under din detox.
 • Det är alltid klokt innan de påbörjar en detox plan att först konsultera en läkare vård. Undvik avgiftning plan som innebär att fasta om du inte är under överinseende av en professionell vård utövare.


 • Previous:nothing Next:Hur berätta om ett spädbarn har mjölkallergi

  Relaterade artiklar


 • hur man gör träningen klasser hemma
 • hur man skall höja en gång tystade röst
 • fördelarna med motion under graviditeten
 • hur man kan bli av röda hudirritationer
 • vad övningar för att undvika under graviditeten
 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e få din nivåer kontrolleras
 • hur man identifierar hjärtarytmier
 • hur man gör återhämtningen lättare efter ett kejsarsnitt eller C-sektionen leverans
 • graviditet magövningar
 • hur man minskar muskelkramper
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com