hur man ska förstå naturliga deodoranter

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-02-20
Om du är bekymrad över de kemikalier i konventionella apotek produkter kan du ha varit frestad att prova en naturlig deodorant. Tror de verkligen fungerar
1.
Om du någonsin läst innehållsförteckningen på en burk deodorant, du är medveten om de många kemikalier som ingår i dessa apotek produkter. Många av dessa ingredienser alltmer granskas på grund av risken för negativa hälsoeffekter. Till exempel är triklosan klassas som bekämpningsmedel av FDA och parabener vanliga i deodoranter tros ha östrogena effekter i människokroppen. Dessa är bara två av de kemikalier som potentiellt kan orsaka hälsoproblem. Av denna anledning är vissa människor vänder sig till naturliga deodoranter för att stoppa kroppen lukt. Dessa alternativa deodoranter finns på många hälsokostbutiker och naturliga marknader mat: men gör de verkligen fungerar för att avhjälpa problemet med dålig kroppslukt
2
Vad orsakar kroppslukt i första hand?. ? Den lukt som människor försöker så innerligt att täcka upp härrör från effekten av bakterier som finns på huden och frodas i den fuktiga, varma miljön i armhålorna. Dessa bakterier producerar biprodukter som en obehaglig lukt som kemikalier i deodoranter hjälpa till att täcka upp. Antiperspiranter skiljer sig från deodoranter i att antiperspiranter innehåller aluminium vilket bidrar till att blockera porerna som producerar svett, vilket resulterar i mindre fukt under armarna. Däremot deodoranter innehåller kemikalier som dödar bakterier som producerar lukt. Deodoranter kommer inte nödvändigtvis hålla dig torr, men de ger ett effektivt sätt att stoppa kroppslukt.
3.
Hur fungerar en naturlig deodorant skiljer sig från en traditionell? Medan en konventionell deodorant använder ingredienser såsom triclosan att döda bakterier, använder en naturlig deodorant eteriska oljor och naturliga växtextrakt att minska befolkningen under armarna bakterierna. Dessutom eteriska oljor har en doft av sina egna som hjälper till att maskera något kroppslukt som sker. Några naturliga deodoranter innehåller också örtextrakt och bakpulver för att ytterligare stoppa kroppslukt. Medan konventionella deodoranter allmänhet kemiska konserveringsmedel, skulle en naturlig deodorant använda naturliga konserveringsmedel såsom bioflavanoids eller vitamin E.
4.
Har en naturlig deodorant arbetet samt en traditionell? Om du jämför en naturlig deodorant med en konventionell deodorant, kommer du antagligen att bli besviken. På grund av det aluminium som blockerar porerna, kommer du antagligen att känna torrare med apotek antiperspirant än om du använder en naturlig deodorant. En naturlig deodorant hjälper till att maskera lukt och minska antalet bakterier, men förmodligen inte så bra som konventionella deodoranter. Om du svettas lätt och inte ägnar sig åt intensiv träning i den varma, sommarvärmen, kommer du förmodligen hitta en naturlig deodorant vara tillräckligt för att stoppa kroppen lukt. Å andra sidan, om du svettas ymnigt, kan du inte hitta en naturlig deodorant vara tillräckligt kraftfull för dina ändamål.
5.
bästa plan om du vill använda en naturlig deodorant för att stoppa kroppen lukt är att experimentera med några av de många naturliga formuleringar som finns på hälsokost butiker och se vilken som fungerar med din kropp kemi. Var noga med att läsa etiketterna noga för att du ska köpa en som är riktigt naturligt.


Previous:nothing Next:Varför får vi gåshud?

Relaterade artiklar


 • receptbelagda läkemedel som används för att behandla lägga
 • lunginflammation symtom hos spädbarn
 • hur man gör grädde blöjeksem med bivax
 • tvillinggraviditet information
 • hur man kan undvika att få tinnitus
 • hur du kan förbättra ditt minne enkelt
 • hur man bromsa en Snabb hjärtrytm (takykardi)
 • hur man sparar pengar på recept
 • om PMS-symptom
 • Fördelarna med att vara singel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com