hur de ska hålla in genom din graviditet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-28
Under min första graviditet, trodde jag att om jag inte ändra min diet eller aktivitetsnivå jag skulle återvända till mitt samma vikt efter mitt barn föddes. Tyvärr unika betonar av graviditeten innebär att kvinnor måste ta bättre hand om sig själva under den här tiden om de vill vara friska under graviditeten och passform efteråt. Det finns flera tips som kan hjälpa till med det

Du behöver:. .
Desire
Diligence.
En baby i magen! =).


1.
Plocka Graviditet Friendly bedriva verksamhet
Medan de flesta läkare meddela att det är säkert att fortsätta med någon motion regim som du är van att före graviditeten i din första två trimestern upplever många kvinnor att vissa verksamheter är mer positiva än andra. Simning är ett utmärkt val när man är gravid eftersom det ger anaerob träning samtidigt sätta lite att ingen belastning på leder som redan överarbetade från att extra vikt. Yoga är ett annat bra val eftersom det hjälper till att sträcka trött, ömma muskler och rikta leder som naturligt lossa och separat under de senaste två trimestern. Kom bara ihåg att måttlig motion och undvika överhettning eller accelerera din puls än måttlig ansträngning.
2.
Hydrate . . . Hydrate. . . Hydrate
Dricka mycket vätska är särskilt viktigt när man är gravid av två skäl: För det första brinner alla att nya cellsaktivitet mycket vatten. I själva verket är det nog mer korrekt att säga att gravida kvinnor är "dricker för två" istället för "äta för två. " För det andra hormoner som produceras under graviditet störa vårt tarmsystem. De flesta kvinnor märker det börjar under den första trimestern när de upplever gas, förstoppning och gasbildning. Dricka mycket vätska, speciellt vatten, under hela graviditeten kan hjälpa en hel del med dessa frågor.
3.
vitaminer . . . de är inte bara för att sitta i ditt medicinskåp längre!
De flesta kvinnor är medvetna om att prenatal vitaminer är viktiga för att säkerställa hälsa din nyfödda. Men de är lika viktiga för dig. Min läkare beskrivs bebisar i livmodern som den "perfekta parasiter. " Om de behöver något, och din kropp har det, kommer de att ta det . . . om du har råd att ge eller inte. Graviditet kan bryter din kropp på många viktiga mineraler och näringsämnen. Med speciell prenatal vitaminer under hela graviditeten kan hjälpa dig och ditt barn friska och motverka trötthet.
4.
aktivt försöka Sänk salt och socker intag
Jag gjorde misstaget att tro att eftersom jag hade aldrig haft problem med att äta för mycket salt eller socker innan min graviditet att jag kunde behålla min normala nivåer och det skulle vara bra. Jag upptäckte när jag fick diagnosen graviditetsdiabetes att många kvinnor som har haft några tidigare problem kan utveckla negativa reaktioner på salt och socker under graviditeten. För att undvika sjukdomar som graviditetsdiabetes samt förgiftning, högt blodtryck och andra, var jag rådet att sänka mitt salt och socker intag medan jag var gravid. Under min andra graviditet, efter detta råd har hjälpt mig att undvika de komplikationer jag upplevt under mina första.
5.
Inte äta för två
Det är en felaktig benämning att när du är gravid du behöver för att "äta för två. " En kvinnas kropp kräver bara en extra 200-300 kalorier per dag för att ordentligt ger näring åt en växande fostret. Eftersom många kvinnor befinner sig hungrigare under graviditet, är dessa extra kalorier tar oftast hand om sig själva. Använda graviditeten som en ursäkt för att frossa i extra portioner eller skräpmat kommer bara lägga "icke-baby" vikt till din kropp som du hittar svårare att gå ner efter att du föda.

tips och varningar


 • Snälla inte får gravid bara att prova dessa tips . . . frestande det kan vara!


 • Previous:nothing Next:hur man får ett litet barn att ta flytande läkemedel (t.ex. ett antibiotikum)

  Relaterade artiklar


 • första stadierna av graviditeten
 • alkoholens effekter på nervsystemet
 • hur man kan minska kortisolet naturligt
 • hur du redo din medicin skåp för våren och sommaren
 • hur man får sova lätt
 • hur man använder kryckor korrekt
 • hur man ansöker om medicinsk hjälp
 • Hur du tar rätt behandling blodtryck i vadmusklerna
 • hur du tar bort innerörat vätska
 • trötthetsbesvär
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com