hur en nagelklippare fungerar

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-03-08

Vad är Nagelklippare?

De flesta människor vet vad spik Clippers är. De är som underbara gadget som uppfanns för att hjälpa trimma ner oregerliga tå och finger naglar. Är det moderna livet möjligt utan dem? . Inte som vi känner den

typer av Nagelklippare

Medan spik Clippers växer mer sofistikerade, det finns bara två grundläggande typer av spik Clippers: den rantör och spaken. Tången är spik Clippers som liknar en sax. De har två handtag som när insett, pressa på våren i huvudet av nagelklippare. Detta tryck gör att nagelklippare att skära spiken i fråga och lämnar en jämn och slät spets.
En spak nagelklippare fungerar på en liknande princip, men är utformade på olika sätt. Bladen av nagelklippare tvingas stängas genom en spak, som står fast i handen. Som handen gäller tryck till handtaget, skär den spiken. Lever spik Clippers är vanligare, eftersom trycke fälls ner för att låsa nagelklippare på plats och kan enkelt stoppas i fickan eller handväskan.

Båda typerna av spik Clippers finns med konvexa (böjning utåt) blad som är avsedd för att klippa tånaglar, och konkava (böjning inåt) blad att trimma naglarna.

Nageltång underhåll

Att hålla din spik Clippers ren kan förlänga livet på nageln Clippers. Avtorkning av instrumentet efter klippning naglar kommer att hålla bakterier och andra bakterier från kvar på bladen och sprids under nästa användning. Det är därför nagelsalonger rengöra sina instrument efter varje behandling. Om spiken Clippers klippa en person och bladen vara orent, kan skära blivit mycket infekterad.

Lever spik Clippers behöver inte upprätthållas så mycket som tång. Rantör typ spik Clippers bör rengöras axeln ofta och smörjas för att se till att axeln inte rostar över och utnyttja omöjligt. Hålla rantör spik Clippers fri från rost och skräp som skulle göra axeln fast innebär att din spik Clippers kommer att ha en lång livslängd och naglarna kommer att hållas trim och smidig.

Previous:nothing Next:detox fotbad processen

Relaterade artiklar


 • vad är en body mass index?
 • behandla hög feber hos barn
 • hur man kan sluta röka gräs
 • hur man kan minska svullnad av prostatakörteln
 • Så för att lindra förstoppning snabbt
 • hur man säger böner
 • hur man använder "mitt porträtt familjens hälsa" från Surgeon General
 • hur man behandlar en svullen läpp
 • hur man läser manometrar blodtryck
 • symptom på att vara 1 månad gravid
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com