hur man handskas med ångest på och av jobbet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-30
Hur man handskas med ångest på och utanför arbetet föreslå användbara metoder för att minska belastningen på och utanför arbetet

Du behöver:. .
Influensa skott för handikappade, äldre och mycket unga
.
Tillgång till en dator eller radio-eller tv-nyheterna program eller en telefon för att kontakta gemenskapen Health Dept
 efter uppdateringar på den aktuella svininfluensan utbrott.
.


1.
Fokusera inte på din ängsliga situation. Prioritera allt du har att göra om stress eller ångest oro situation uppgift som behöver göras på jobbet. Gör en "att göra" lista för att hjälpa till med prioriteringen. Märk av att göra uppgiften som den är färdig. Du hittar din stress wil minska i takt med dina att göra-lista minskar. Använda teknik för att hjälpa dig som Microsof Outlook schemaläggaren för att planera din dag.
2.
Äta den mat som är bra för dig. Håll dig borta från livsmedel som släppts ut på pounds och kommer onlly annons till din ångest. Att äta mat som är dåligt för dig i ett försök för en snabb fix för att din ångest kommer bara få dig känna dig sämre. Bo på en hälsosam diet. Pyramid. gov kan hjälpa dig med information om livsmedel som du bör äta för god hälsa. Hoppa inte över måltider eftersom detta dåliga vana kommer bara få dig crankier och mer orolig.
3.
Eftersom stress kan vara en vardaglig händelse, motion varje dag och förblir mobil. Mobilitet ger dig energi att slutföra uppgifter på steg av Hur hantera ångesten på och stänga av jobbet. Motion hjälper dig att tänka klart och att fatta bättre beslut. Motion förbättrar också humöret och sätter dig i ett bättre tillstånd av min för att skydda mot oroande stress och ångest.
4.
verbalisera och prata om vad som är betonar dig med familj och vänner. Med alla medel, gör internalisera inte vad som orsakar dig ångest. Genom att tala om din stressiga situationer, delar du den belastning som du lägger på dig själv. Dina vänner kan ha de svar du behöver. Men överdriv inte avluftningen. Ju mer du ventilerar mindre tid du måste ta itu med problemet som orsakar stress och oro.


Previous:nothing Next:hur man kan befria er från stress

Relaterade artiklar


 • Hur man känner igen övergrepp mot äldre
 • hur man kan bota graviditetsillamående - 5 botemedel för graviditetsillamående
 • hur man byter filter dricksvatten
 • hur man får inåtväxta tånagel lättnad
 • hur du tar bort lösnaglarna gratis
 • om den gravida kroppen
 • Hur att hitta mjölk alternativ
 • hur man gör en te för att lindra mensvärk
 • typer av vårdhem missbruk
 • Hur man sover mindre på college och fortfarande vara utvilad
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com