hur man hittar en familjepolitik sjukförsäkring

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-03-06
Alla vill ha sjukförsäkring som täcker hela familjen. Det är lättare än många tror, det kommer bara ta några läxor från din sida. Du kan göra detta på telefon, genom att kontakta försäkringsagenter, letar på nätet eller läsa flygblad. Du kan även vara ute efter ytterligare försäkring om din hälsa plan på jobbet verkar kosta lite för mycket. Du måste väga kostnaderna för din familj och vikten av en viss täckning
1.
Kontrollera om managed care planer för familjer som har ett nätverk av doktorer, sjukhus och specialister att tillhandahålla tjänster på rabatter. De har billigare premier och copayments.
2.
Kolla HMO (hälsoorganisation). Dessa är prisvärda planer med låg copayments ofta utan bär en självrisk. Du kommer att ha en primärvårdsläkare som kommer att leda dig till en specialist om du behöver en, men du kan få vård endast från HMO nätverk av leverantörer. I dessa planer, en grupp läkare erbjuda vård genom HMO för ett fast månadspris. Försiktighet måste godkännas av HMO som ska omfattas.
3.
Leta efter en PPO (Preferred Provider Organization) plan om du vill få flexibel täckning. Du kan använda nätverk av läkare inom planen eller gå ur nätverket för en extra kostnad. Besök inom nätverket kräver endast en liten betalning. En PPO skiljer sig från en HMO i att vården betalas som den mottagits i stället för i förskott som regelbunden avgift.
4.
Göra en del forskning på POS (Point of Service) som kombinerar HMO och PPO faktorer. Du kan välja en primärvårdsläkare från nätet men har också vårdgivare inom och utanför nätverket. Detta kan göras varje gång du ser en läkare. Det är bra för att underlätta för din familj, men kostnaderna kan variera, beroende på vilket plan eller alternativ du väljer.
5.
Tänk dig en plan vård under din arbetsgivare. På detta sätt slipper du bli berörda av redan befintliga sjukdomar som diabetes, eller ohälsosam livsstil val, såsom rökning. Inom en grupp plan måste du ingå. Om du redan har en eller planerar att skaffa en, gör en arbetsgivare vanligen att du lägger till familjemedlemmar under samma täckning. Detta är ett bra sätt för familjemedlemmar att få rutin och akutvård.
6.
Prata med en eller flera agenter sjukförsäkring som kan ge dig råd om de bästa viss plan för din familj. Detta expertråd behövs, därför planer är ofta förändras. Agenten kan hålla dig uppdaterad om vilka planer är bäst för dig, din make /maka och dina barn.
7.
Se till att planen du funderar inkluderar god täckning för förebyggande vård. Detta är viktigt för familjer eftersom man därigenom undviker dyrare vårdkostnader senare. Genom att få rutin läkare checkups, physicals, vaccinationer och vaccinationer, du och din familj tas om hand på ett tidigt stadium.

Tips och varningar


 • Om du planerar att kompletteringar till din familj, se till att den plan du har innefattar mödravård. Det kan göra planen lite dyrare, men det kommer att spara kostnader på lång sikt och säkerställa en god hälsa för mor och barn när ett nytt barn kommer.


 • Previous:nothing Next:hur man gör välling

  Relaterade artiklar


 • hur man får till sängs tidigt
 • Så för att lindra rinnande näsa
 • hur man får folsyra i kosten under graviditeten
 • hur man förstår magnetisk terapi för smärta
 • hur man ska behandla polycystiskt ovariesyndrom
 • hur man känner igen tecken på tonåriga missbruk
 • hur du hittar information om din läkare
 • hur man gör återhämtningen lättare efter ett kejsarsnitt eller C-sektionen leverans
 • hur du tar bort öronvax från öronen
 • första stadierna av graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com