hur man inse att ekologiskt odlade livsmedel är vårt enda hopp

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-25
Med alla de oklarheter både vår jord och efter skördade livsmedelsförädling innan vi fattar det slutliga köpet i snabbköpet, ibland de livsmedel vi äter, är helt annorlunda än de som vi kan växa i vår egen bakgård, eller är möjlighet att köpa från USDA . Ekologiskt certifierade odlingar

Du behöver:
kunskap om skillnaden mellan ekologiska och kemiskt odlade livsmedel


1
varför skillnaden mellan organiska och kemiska <. . br />
det första skulle det ta volymer att ens försöka att visa den totala skillnaden mellan de två, men de stora och ganska uppenbara skillnader som kan klargöras. Majoriteten av de livsmedel vi köper i dag, oavsett om dessa vegetabiliska produkter område i snabbköpet eller på hyllan från burken har handläggningstiderna ockuperade förmodligen majoriteten av tiden innan försäljningsstället. De flesta av våra grönsaker och frukt, innan de övergår till den slutliga beredning och försäljning, måste bestrålas, och fler läggs till regelbundet. Det finns andra varor som får regelbundna doser av strålning innan de förpackas för transport, som kryddor, ägg, nöt, fjäderfä och några andra varor. Denna process verkar fungera bra för att skydda köpmän från rättegången tvister om av en slump en konsument eller värsta, om många konsumenter är illa från dåligt hanterat kött, vilket leder till härskna villkor och av misstag konsumeras.

Bestrålning verkar att förbise förlust i näring på grund av processen, vilket i praktiken innebär att konsumenten inte längre får det ursprungliga livsmedlet, men något mindre värde. Bestrålade livsmedel förlorar 5% -80% av vitamin A, C, E, K och B-komplex. Bestrålning bryter upp mat molekyler och skapa fria radikaler, precis vad många av de vitaminer förlorade med strålning är tänkta att neutralisera. Den fria radikaler skada enzymer som underlättar i digestion process. De kombinerar även med bekämpningsmedel som används i den växande process att bilda nya kemikalier, som det finns inga kända effekter, eftersom de var aldrig studerat. För vem som helst att få samma näring som tidigare bestrålning, har en individuell att komplettera de saknade vitaminer. Förutom detta skyddande bestrålningsprocessen finns det kemiskt matas jordbruket, vilket innebär att jorden är praktiskt taget helt berövas det ursprungliga innehållet mineralnäringslösning. Sant, vissa mineraler finns med, men på en mycket låg nivå.
2.
Så, varför gå ekologiskt?
Ekologiskt
odlade livsmedel är inte föremål för bestrålning, därför inget förluster i näringsämnen som uppstått och dessa frukter och grönsaker bibehålla högsta möjliga renhet. Viktiga mineraler som selen, fosfor, magnesium, etc. , är inte saknas på grund av brist i marken. Marken används av ekologiska odlare är mycket reglerad så att dess näringsinnehåll och måste underhållas hela tiden. Kemikalier är strängt förbjudet, tillsammans med bekämpningsmedel eller andra sprayer kemiska. Eftersom det inte finns någon bestrålning av någon av ekologiska produkter, finns det ingen förlust i viktiga vitaminer. Den producerar inte längre giftigt för det mänskliga systemet och föräldrar behöver inte vara oroliga för att deras barn blir sjuka av sprayade insektsmedel och bekämpningsmedel.
3.
Den stora frågan. Hur ska vi främja ekologiskt jordbruk?

Det enda sättet att göra det ekologiska jordbruket framträdande i våra stormarknader är att köpa ekologiska produkter. Priserna kommer då att börja komma ner och så småningom kemiska jordbruk tillsammans med bestrålning av produkter kommer att börja avta. Med denna kombinerade åtgärden kommer våra barn börjar äta mycket mer näringsrik mat och kommer att visa tecken genom att visa mindre sjukdom. Medical kommer kostnaderna att sjunka och även om ekologiskt odlade livsmedel kostar mer, kommer konsumenten att faktiskt börja att spara pengar. Konsumenten bestämmer vad som säljer, precis som när en produkt eller ens en bil befinns vara sämre, eller av dålig kvalitet kommer tillverkaren inte att kunna sälja sin produkt och de kommer att ta bort det från marknaden. Ekologiskt jordbruk kan bara jämföras med att köpa en dator som har alla möjligheter att utföra alla jobb. Kemiska jordbruk tillsammans med bestrålning är när du kastar alla dessa alternativ bort, så att din dator att genomföra lite eller ingenting. Du har betalat en massa pengar, men du har fått lite eller ingenting.


Previous:nothing Next:hur du kör eller jogga som en lätt Strider

Relaterade artiklar


 • Hur salvia arbete?
 • hur man undviker bakterier i offentliga
 • Hur berätta om ett barn har hjärnhinneinflammation
 • hur man kan bota en kliande torr hårbotten
 • hur man kan förbättra sin lungkapacitet
 • Hur sluta röka med e-cigaretter
 • hur man kan förhindra missfall
 • hur man använder bleka för att döda mögel
 • Hur berätta om ditt hem växer mögel
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e uppfylla givarnas krav
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com