hur man kan bli av med mjäll

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-03-18
Mjäll är en irriterande och pinsamt problem som många människor möter någon gång i sitt liv. Orsakerna till mjäll mycket från den typ av schampo du använder för att en eventuell sjukdom. Det finns några saker som kan göras för att lindra den kanske eliminera problemet. Dessa saker bör göras kontinuerligt för att se ett konsekvent resultat. Om dessa förslag är låg i träda genomgående pinsamt att ha mjäll kan vara en minne blott
1.
Det första du bör göra är att stoppa tvätta ditt hår med varmt eller hett vatten. När du använder varmvatten det torkar upp hårbotten och en torr hårbotten är den vanligaste orsaken till mjäll. Du bör använda svalna till kallt vatten för att tvätta ditt hår. Det kan vara lite obehagligt men det är värt det. Du kommer inte längre att torka upp din hårbotten och förvärrar problemet. Du kan tvätta din kropp med varmt och när du är klar justerar vatten från varna svalna och tvätta ditt hår. Du kan luta huvudet under kallt vatten för att skölja så du inte få för mycket kallt vatten på kroppen.
2.
Det andra du bör göra är att börja använda en mjäll schampo. Använda ett mjällschampo hjälper genom att minska irritation. Det finns många olika märken av mjällschampo vissa fungerar bättre än andra. Jag rekommenderar dig att prova en för minst två veckor och om du inte ser någon förbättring prova en annan. Jag skulle inte prova billigare varumärken som de kanske inte fungerar så bra. Det är också rekommenderat att ändra mjällschampo var några månader så att din mjäll problem inte blir resistent mot en typ av schampo.
3.
tredje sak du bör göra är att besöka läkaren. Många gånger är mjäll ett symptom på ett annat problem. När du ta upp de viktigaste problemet mjäll försvinner. Detta kommer också att tjäna dig som en god anledning att kontrollera att du allmänna hälsa. Hormon problem, allergiska reaktioner, näringsproblem alla kan bidra till mjäll och också allvarliga hälsoproblem som bör behandlas av läkare.


Previous:nothing Next:hur man äter hälsosamt på en cookout

Relaterade artiklar


 • hur ta reda på disciplinära historia på din läkare
 • Så för att lindra knäsmärta
 • hur man förbereder barn för första läkare besök
 • hur man känner igen tecken på tonåriga missbruk
 • hur man kan påskynda en period
 • Fördelarna med prenatal vitaminer
 • huskurer för dålig andedräkt
 • hur man hittar AA-möten på nätet
 • hur man kan förhindra löss
 • hur man handskas med ett bröst abscess och fortsätta att amma eller pumpa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com