hur man undviker att fånga svininfluensan

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-03-31
Senaste nyhetsinslag har kontrollerat förekomsten av en mer virulent form av svininfluensan i Mexico City, Mexiko, som har dödat över hundra personer. Enligt tillförordnad direktör för Center for Disease Control, har endast ett fåtal milda fall av svininfluensa har rapporterats i Kalifornien, Kansas, Texas och Ohio, till dags dato. Det finns vissa vanliga försiktighetsåtgärder som bör vidtas för svininfluensan och alla virusinfektioner som lätt sprids bland den allmänna befolkningen. De äldre, spädbarn och småbarn, och de personer med sjukdomar i andningsorganen som astma, KOL, eller andra sjukdomar som försämrar immunförsvaret som diabetes kanske vill bära en mask när du är ute offentligt.

Du behöver:
influensa skott för handikappade, äldre och mycket unga
. .
Tillgång till en dator eller radio-eller tv-nyheterna program eller en telefon för att kontakta gemenskapen Health Dept
 efter uppdateringar på den aktuella svininfluensan utbrott.
.


1.
Ring din lokala hälsodepartementet och titta på nyheterna för att spåra det nuvarande utbrottet och ta reda på om fall av svininfluensan har rapporterats i ditt område.
2.
betona vikten av att tvätta händerna och täcker munnen när man hostar till dina barn och tvätta händerna och täcka munnen, liksom.
3.
Lär barnen att hosta till sina böjda arm för att undvika att få förkylning eller influensa bakterier på händerna.
4.
överväga att köpa en anti-bakteriell flytande tvål för din familj att använda som det är lättare att dosera och tvätta med.
5.
Drick inte ur samma glas eller en kopp som andra familjemedlemmar även om det verkar inte ha en förkylning eller influensa. Förklara för dina barn hur bakterier överförs genom att dela ett glas, hosta utan att täcka munnen, och genom dålig handtvätt.
6.
Om ditt barn eller själv bli sjuk i någon influensa eller viral luftvägsinfektion stanna hemma från jobbet, skolan, extra läroplanen och sociala aktiviteter etc. om det alls är möjligt.

7.
Om du eller ditt barn och andra familjemedlemmar utveckla influensa symptom och att de inte klara upp efter 48-72 timmar, gå till läkaren och be dem ta ett prov av sputum eller slem och testa om för svininfluensan.
8.
Om du eller ditt barn utvecklar en feber som håller över 102 grader eller blir vansinniga kontakta din läkare omedelbart. Det är bättre att vara säker än ledsen.
9.
Överväga att köpa bomull masker att bära ut offentligt om svininfluensan går igenom ditt område eller om du eller dina familjemedlemmar lider av astma, KOL, emphasema, diabetes eller andra sjukdomar som försvagar eller försämrar immunsystemet.
10.
Rådfråga läkare eller lokala hälso-avdelning om du eller din familj ska få en influensa skott.


Previous:nothing Next:hur man handskas med ångest på och av jobbet

Relaterade artiklar


 • om normala blodtrycksvärden
 • förebygga bristningar under graviditeten
 • hur man kan förebygga biverkningar
 • nervskada symptom i en arm
 • hur man kan förstå om du ska använda en klimakteriet kit hem test
 • hälsosam mat för barn
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e genomgå blodgivningsförfarandet
 • alkoholens effekter på nervsystemet
 • hur du tar bort lösnaglarna gratis
 • medicinering efter tillägg av barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com