hur man undviker svininfluensan i din familj

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-03-29
Svininfluensan hot har skakat vissa länder med rädsla. Med många mexikanska institutioner helt stänga och både fall och dödsfall från svininfluensan framväxande här i USA, kanske du undrar hur du undviker det dödliga viruset. Här finns sätt att undvika exponering för influensa och minska risken att smittas av det även om du är utsatt
1.
GRÄNS din resa.

Var noga med att forskningen något land du för närvarande planerar att besöka. Kontrollera att svininfluensaviruset inte har uppnått detta land ännu, och att deras medicinska tjänster är beredda att behandla det om det gör det. Om detta blir en epidemi får influensavirus anländer medan du besöker. Se nästa steg för fler förslag.
2.
GET Tamiflu SHOT

Många tror att detta antivirala läkemedel har en positiv potential. Information är utvecklas snabbt så rådgöra med din läkare. Den har en blandning av flera olika djur delar inklusive fågel och svin. Om du måste resa, tala med din läkare om hur du använder detta vaccin i förebyggande.
3.
TAR vanlig influensa försiktighetsåtgärder för att undvika.

Det finns några vanliga känsla saker du kan göra för att undvika viruset. Undvik frekventerar offentliga platser som lätt förorenat såsom kollektivtrafik. Regelbundet tvätta händerna och desinficera ytor innan du rör dem. Använd desinfektionsmedel på mataffären vagnen eller i kundvagnen innan du använder dem. Håll en hand desinfektionsmedel i din handväska eller portfölj och använder dem regelbundet. Stoppa inte in händerna i munnen eller ögonen.
Fyra.
Var noga med din barn och familj medlemmar följer dessa förslag.

Barn ofta motstå tvätta händer, eller med hjälp av hand rengöringsmedel. Köp småbarn ett skummande tvål som gör handtvätt enkelt. Det hjälper en del barn att sjunga alfabetet låt medan tvätta händerna för att hålla dem tvätta händerna tillräckligt länge för att få bort eventuella virus smittat material från deras händer. Håll ett enkelt användas och torkade hand sanitizer på hand. Den svininfluensa sprids på samma sätt som alla andra influensa.
5.
UNDVIKA svinuppfödning, lilldjurparken, och andra animaliska BASERAD SEVÄRDHETER TILLS svininfluensan HOTET är lägre.

Använd bara sunt förnuft och inte går till de platser där svininfluensan är mest sannolikt att sprida sig till den snabbaste. Om du ska Stir Crazy försöka hitta familjevänliga aktiviteter utomhus borta från stora populationer av människor. Ta långa promenader på fritids väg, eller utforma din egen familj mini-road trip.

Tips och varningar


 • Håll koll på de lokala nyheterna och influensa spårning webben platser (se hur man kan undvika influensan i samband artiklar) för att veta när svininfluensa sprider sig i ditt område.
 • Sluta inte köpa griskött. Viruset sprids inte via kokt kött. Cook din griskött till 160 grader som alltid och det kommer att bli bra.


 • Previous:nothing Next:hur man undviker svin influensa utbrott

  Relaterade artiklar


 • biverkningar av prednison hos äldre
 • hur du underhåller din hjärna hälsa
 • vad är orsakerna till gäspningar?
 • vad som orsakar en svampinfektion?
 • vad som orsakar sömnapné hos barn?
 • är örtcigaretter farligt?
 • vad som orsakar bröst för att öka?
 • hur man kan undvika att få tinnitus
 • När sker tidiga tecken på graviditet?
 • hur de ska hantera en CoA (barn till alkoholism)
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com