naturliga sätt att öka testosteron

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-03-15
Testosteron är det primära manliga hormon i alla däggdjur. Producerad främst i testiklarna, är den ansvarig för utvecklingen av vuxna manliga egenskaper, såsom ansiktshår, ökad styrka, större muskelmassa, samt sexualdrift. Det har varit knuten till manlig aggression, men också att ambitionen och förblir en punkt av påstående om manlig personlighet. Testosteronnivåerna börjar minska på allvar under mitten ålder åren och fortsätter under resten av en människas liv. Denna minskning har varit bundna till ett antal hälsoproblem, bland annat benskörhet, nedsatt libido, oförmåga att få erektion och minskande muskelmassa. Bortsett från en substitutionsbehandling med testosteron, det finns flera sätt att öka testosteron med naturliga metoder

regelbunden sömn

En trött. kropp har större svårigheter att utföra normala funktioner, inklusive produktionen av testosteron. Testosteron nivåerna ökar medan kroppen sover och regelbunden sömn hjälper till att upprätthålla en hälsosam nivå av testosteron, så se till att få mycket vila.

Vikt

I överviktiga män, som 20 till 30 procent över ideal kroppsvikt, det kroppens produktion av testosteron börjar sjunka. Förlora övervikt kan bidra till att öka testosteronnivåerna.

Undvik Crash Diet

I försök att raka av vikt, kommer vissa bedriva Crash diet eller svält diet. Att förneka kroppen maten faktiskt kommer att lura kroppen till att bromsa produktionen av testosteron. En stadig träningsprogram med en hälsosam kost kommer att hjälpa till att öka testosteronnivåerna.

Sexuella handlingar

Det enklaste sättet att öka testosteron är att delta i sexuella aktiviteter. Kroppen kommer att dumpa mer testosteron i systemet som en del av sexakten.

begränsa alkohol

överdrivet alkoholintag kan stoppa produktionen av testosteron. Undvik berusningsdrickande situationer. Du bör också växla mellan alkoholhaltiga och icke alkoholhaltiga drycker för att begränsa alkohol i kroppen på en gång.

Previous:nothing Next:hur är grupp B-streptokocker kontrakterade?

Relaterade artiklar


 • varför gäspning vi?
 • hur man får gratis eller billig p-piller
 • Hur är fetter rötas?
 • hur få bort ditt barn av ett huvud löss angrepp med naturliga giftfria växtbaserade huskurer
 • hur man ska behandla svampinfektion symptom hos barn
 • hur man lindra smärtan av menstruationskramper
 • hur man hanterar stress
 • långsiktiga effekterna av rökning
 • mäta blodtrycket hos barn
 • hur man ska bekämpa trötthet under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com