Hur är vårdhem påverkas av pension baby boomers?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-17

Du behöver:
blodvärden

Översikt av sjukhem

Det finns många typer av vårdhem, inbegripet utbildad vård-och stöd-levande anläggningar. . Ett vårdhem klassificeras enligt vårdnivå det ger och den relativa hälsa för invånarna. Vårdhem är utformade för att ge 24-timmars medicinsk vård och att hjälpa invånarna med dag-till-dag aktiviteter som att äta och bad. Vårdhem byggandet har accelererat de senaste åren i väntan på ökad framtida efterfrågan av avgående baby-boom befolkningen. Ökningen i nya lokaler har bidragit till en brist på utbildade sjuksköterskor och annan medicinsk personal på sjukhemmet branschen.

Inverkan av baby boomers på sjukhem

Avgående baby boomers kommer att ha en betydande inverkan på bostäder väg omvårdnad utformas och förvaltas. Den baby boom-generationen kännetecknas av högre utbildning och inkomst än tidigare generationer. Dessutom baby boomers är betydligt mer oberoende än tidigare generationer och har ett starkt känsla av personlig identitet. Baby boomers är krävande och har stora förväntningar på företag som tillhandahåller tjänster till dem. Sjukhem har svarat genom att bli mindre som sjukhus och mer som hem. Nyare vårdhem är utformade med ett mindre antal rum kring ett gemensamt område, t. ex. ett kök eller vardagsrum. Rummen själva har designats för att ha en mer bostadsområde känsla och innehåller ofta en separat sitthörna med en soffa eller ett bord. Invånarna i nyare sjukhem har betydligt större frihet att välja när de vaknar upp och somna, när och vad de äter, och vad de gör under dagen.

Utmaningar Baby Boomers Present för vårdhem

Storleken på baby boom-generationen kommer att göra det mer utmanande att vårdhem för att tillgodose framtida boende. Redan finns många baby boomers lägga ner på sin inlåning att säkra en plats på några av landets mest eftertraktade vårdhem. Många av dessa sjukhem har till sin hjälp-bostäder, som ger invånarna en mindre grad av omsorg och en högre grad av frihet än traditionell vårdhem. Assisted-levande faciliteter är perfekta för relativt friska invånare men är inte lämpliga för sjukare boende, såsom de med Alzheimers sjukdom. Det är osannolikt dessa hemtjänst anläggningar kommer att kunna ta hand om sjukare invånare, vilket kommer att placera en enorm belastning på anläggningarnas resurser.

Previous:nothing Next:Hur tidigt kan graviditetstest?

Relaterade artiklar


 • hur plocka det bästa mors dag present och göra henne glad
 • hur man detox mögel i kroppen
 • hur få bort ditt barn av ett huvud löss angrepp med naturliga giftfria växtbaserade huskurer
 • hur du får ditt blodtryck under kontroll
 • hur man kan öka progesteron hos kvinnor
 • hur man berättar hur långt du är i din graviditet
 • vad är flebotomi?
 • hur man kan förstå de hälsorisker som bär åtsittande kläder
 • Hur berätta om tänder utveckling i ett barn försenas
 • Hur man känner igen symtomen och behandla roseola
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com