Hur man känner igen och avsluta giftiga relationer

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-01
Följande artikel kommer att förklara hur man känner igen och sluta giftiga relationer. Precis som balansera ett checkhäfte månadsvis, måste man också balans, förena, och reglera eller "budget" hans eller hennes relationer regelbundet
1.
För att känna igen och avsluta giftig relationer, först redogöra för de viktigaste aktörerna i ditt liv. Använd ett anteckningsblock, ordbehandlare eller kalkylprogram. Längst till vänster, typ eller skriva ner en "Namn"-kolumnen, och sedan lista namnen på alla av betydelse du kommer i kontakt med på regelbunden basis. Detta kan vara din make, ex-make, barn, chef, kunder, mor, far, etc.
2.
Lägg till en kolumn till höger om "Namn" kolumnvärde rubriken "Förhållande" för att kategorisera förhållandet för varje person på din lista som familj, affärspartner, vän, bekant, och liknande.
3.
sedan lägga till en kolumn med titeln "positiva. " I denna kolumn får du lista alla positiv feedback, uppmuntran och stabilitet din namngiven person ger dig. Var mycket detaljerad här.
4.
Lägga ytterligare en kolumn till höger med rubriken "negativ. " I den här kolumnen, kommer du att lista alla negativa feedback, missmod och instabilitet din namngiven person ger dig. Återigen, lista så mycket information som möjligt, och även innehålla en "Date"-kolumnen för att hjälpa dig ytterligare avgränsa ditt konto av relationen.
5.
därefter infoga en kolumn med rubriken "Net. " Detta är det ögonblick där du kommer att besluta-efter att ha jämfört både "positiva" och "Negativa" kolumnerna- om den namngivna personen är en mer positiv än gott inflytande i ditt liv. Om du märker att det finns fler positiva än negativa erfarenheter med en kontakt, helt enkelt använda en "+"-tecknet. Omvänt, om du hittar där är mer negativa än positiva upplevelser med denna kontakt, beteckna en "-. "
6.
Slutligen granska dina tabelldata. Nu kan du känna igen och avsluta giftiga relationer eller göra logiska besluten om att förändra sade relationer.

Tips och varningar


 • Detta är en generell guide som hjälper dig att avgöra om din Förhållandet (s) är /är giftiga. Det är på intet sätt heltäckande eller är avsedd att vara en guide i stället för att söka råd från en psykisk hälso-och sjukvårdspersonal. Söker råd från en professionell innan du gör några liv-förändra besluten.
 • Var noga med att ta din tid i att fylla i de negativa och positiva kolumner vara säker att vara så detaljerade som möjligt. Detta kommer att hjälpa dig att klargöra exakt hur du känner eller kände till någon ge tidpunkt du krönika dina erfarenheter med din intressesfär.
 • Det rekommenderas inte att du "END" relationer med din närmaste familj, såvida inte relationen är verkligen "giftiga" och misshandel /övergrepp och /eller svår psykisk misshandel eller ångest förekommer. Ring 911 om en nära anhörig eller om du är i omedelbar fara eller kränks.


 • Previous:nothing Next:hur man svalka utan luftkonditionering

  Relaterade artiklar


 • hur man kan minska avgifter i Medicare
 • hur man byter filter dricksvatten
 • hur man kan beräkna din målsatsen graviditet hjärta
 • hur man helt bli ditt hem av bakterier naturligt
 • hur en bröstpump fungerar
 • hur att främja goda matvanor hos barn
 • hur man identifierar piller blodtryck
 • hur man får bröstlyft som hjälper dig att se yngre
 • hur man handskas med en förlust
 • hur man kan stoppa illamående när man tar prenatala vitaminer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com