ekonomiskt stöd till graviditet

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-16
Många federalt finansierade statliga och ideella program, samt värnplikt samhällen lättnad, erbjuda ekonomiskt stöd under graviditeten. Familjer med låg inkomst, militär anhöriga, ensamstående mödrar och änkor tillämpas ofta för att få dessa medel när en tragedi eller en oförutsedd omständighet inträffar

Du behöver:.
Blodvärden

. Missuppfattningar

När en kvinna söker ekonomiskt stöd under graviditeten, hon är ibland ses som oansvarigt. De flesta federala program för ekonomiskt stöd erbjuder hjälp med ett tidsgränsen på fem år, och ekonomiskt stöd kan sökas på grund av låg inkomst, hemlöshet, förlust av arbete på grund av en graviditetsrelaterad sjukdom, den ena makens död, separation /skilsmässa eller att inte ha sjukförsäkring.

Typer

Ekonomiskt stöd till graviditet ges av federala och delstatliga program som Medicaid, Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP), kvinnor, spädbarn och barn (WIC), Tillfällig personal för behövande familjer (Tanf), den US Department of bostäder och stadsutveckling (HUD) och Social Security
United Way, Frälsningsarmén och Healthwell Foundation är ideella, ideella organisationer som hjälper till med utveckling av lokalsamhället och läkemedelsrecept
Gravida änkor kan tillkomma. . om de federala förmåner om de har förlorat en make under eller efter aktiv tjänst genom Department of Veterans Affairs och militära samhällen lättnad.

Överväganden

Innan du ansöker om ekonomiskt stöd, kommer de flesta program kräver att alla andra resurser är uttömda först. Fundera på hur snart stödet behövs, eftersom ansökningarna kan ta dags att lämna. Föra noggranna register över finanserna och handlingar.

Varning

Bedrägeri tas på allvar i detta område. Det är läsarens ansvar att rapportera alla förändringar i det ekonomiska läget. Bedrägeri är straffbart med fängelse och böter.

Fördelar

nödhjälp program är utformade för att stabilisera den känslomässiga och ekonomiska livet för en familj i tider av nöd. Många av dessa program har kommit till stöd för många gravida änkor av 9 /11, den irakiska kriget och många offer i 2009 ekonomiska krisen.

Previous:nothing Next:om andningsövningar på arbetskraft

Relaterade artiklar


 • hur våren rengöra ett medicinskåp
 • barnets utveckling milstolpar
 • Hur man känner igen de riskfaktorer för urinvägsinfektion (UVI)
 • hur man kan befria er från stress
 • människans anatomi och fysiologi andningsorganen
 • hur man lättnad för förstoppning lätt
 • Hur hjälper sömntabletter du får sova?
 • hur man kan stoppa sängvätning denna månad
 • akupressurpunkter under graviditeten
 • hur man kan bota impotent spermier
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com