hur du gör din egen ägglossning kalender

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-11
Ägglossning kalendrar är till stor hjälp för att hjälpa kvinnor att uppnå graviditet. De är också underbara kvinnor som försöker att undvika graviditet utan medicinering genom att titta på deras kroppens naturliga kretslopp. Ägglossning kalendrar hjälpa kvinnor att identifiera sin fertila perioder under månaden. De pekar också på problem med cykeln, om sådana finns, och hjälper läkare genom att ge detaljerade uppgifter. Ägglossning kalendrar är också lätt att göra, men det är viktigt att se de innehåller de nödvändiga uppgifter

Du behöver:.
Rutat papper.
Termometer.


1.
På en bit rutat papper, göra ett diagram med temperaturen på den vertikala axeln och datum på den horisontella. Håll temperaturområde så att alla temperaturer kommer att falla på sjökortet. Ett bra utbud är mellan 97 grader och 101 grader C. Något utanför det intervallet indikerar sjukdom, och kommer inte att vara av intresse vid fastställandet av ägglossningen mönster ändå.
2.
Start dag ett för menstruationen. På den horisontella axeln, måste den första dagen i de datum som den första dagen av menstruationen. Detta är den första dagen i kvinnans cykel.
3.
Diagram basala kroppstemperaturen. Basala kroppstemperatur (BBT) är helt enkelt temperaturen tas med en muntlig termometer först på morgonen. Vänta inte med att ta det, eftersom detta snedvrider den informationen. Det måste omedelbart efter uppvaknandet. De flesta kvinnor hålla termometern på deras nattduksbord och nå över att ta det första på att vakna.
4.
Lämna plats för testresultat. Ägglossning och graviditetstest resultat är mycket viktiga data. Inkludera en rad i diagrammet under dagen att notera några testresultat med en enkel "+" eller "-".
5.
Notera symtom i botten. Vanliga symtom kan ha sin egen rad, när de inträffar, du bara fylla i rutan under dagen
6
Håll koll på livmoderhalssekretet. . . Återigen kan detta vara en rad under dagen. Livmoderhalssekretet (CM) är av betydelse för fertiliteten. Tjocka cm, eller äggvita konsekvens CM, visar en fruktsamma period. Tunna CM tyder på en brist på fertilitet.


Previous:nothing Next:hur man kan planera en hälsomässa för äldre

Relaterade artiklar


 • hur man bromsa åldrandeprocessen
 • hur man beräknar kroppsfettsprocent
 • Hur bestämmer läkarna när du ska använda navelsträngsblod för en transplantation?
 • hur du höja din HDL nivåerna naturligt
 • hur man får gravid lätt
 • huskurer för dålig andedräkt
 • hur man bygga upp medvetenhet om hjärtsjukdom hos kvinnor
 • hur man tvättar frukt
 • hur man förebygger hjärtsjukdomar och diabetes
 • Hur du tar blodtrycket med en bildskärm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com