hur har bättre emotionell hälsa

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-03
Vår kultur besatt över fysisk hälsa och skönhet. Men för att vara riktigt frisk, en person måste vara frisk, inte bara fysiskt utan också känslomässigt. Emotionell hälsa är att veta hur man ska känna och uttrycka känslor på ett sunt sätt. Det främjar lycka och förhindrar självbefläckelse

Du behöver:. .
Tid
positivt tänkande.
bra attityd.


1.
Hitta en aktivitet som gör att du kan uttrycka dig, vare sig det målning, dans, inredning, snickeri, eller matlagning. Om du ännu inte är skickliga i denna verksamhet, ta lektioner eller be en vän att lära dig. Det är viktigt att utveckla färdigheter som uppmuntrar kreativitet och personligt uttryck så att du har en hälsosam känslomässig utlopp.
2.
En gång i månaden avsätta en dag bara för dig själv att göra vad du hitta avkopplande, såsom fiske, läsa, eller gå till ett spa. Tillbringa tid ensam i en rofylld miljö rids av stress, ger dig tid att meditera, och föryngrar ditt sinne och ande.
3.
Minst en gång i veckan tillbringa kvalitetstid med vänner och familj . Det är viktigt att etablera goda relationer med personer du kan lita på dina känslor.
4.
tänker alltid positivt om allt. Vara optimistiska i svåra situationer, hitta det goda i andra, ge människor förmån för tvivel, undvika skvaller och drama, har en bra attityd. Bostad på den goda skänker lycka.
5.
Alltid tänka positivt om dig själv. Tankar blir vem du är, så om du tror negativa saker om dig själv, då du kommer att bli dessa negativa idéer. Omvänt, om du tänker positiva saker om dig själv, då du kommer att bli de positiva idéer. Börja varje morgon med att säga något bra till dig själv, som "Jag har ett vackert leende" eller "Jag är en stor vän. " Ni kan känna sig dumma i början, men snart kommer du att tro dina egna ord och uppskattar dig själv mer .
6.
När du har negativa känslor, uttrycka dem. Tappning dem gör dig olycklig och kommer troligen sluta i en explosion, ändring eller sårande beteende. Tala med någon som är bra på att lyssna på och tröstande dig. Cry om du behöver eller gå en promenad. Inte skrika åt andra eller beter sig våldsamt, och dessa insatser kommer bara att leda till att du och dina kära smärta. Ta dig tid att svalna innan jag talar. Försök sedan att sätta fingret på den verkliga känslor du känner.
7.
Om du är religiös, vara aktiva i er religion och tillbedjan. Vara runt andra människor som är glada och har samma åsikter och mål som du gör. Dessutom kommer du ha en annan plats kan du gå till för att få hjälp
8
göra goda gärningar. . Du kommer att ha någon ånger. Om du har ont någon eller gjort ett misstag, gottgöra med den person eller åtgärda misstaget. Lös problemet omedelbart att stärka relationer, lära sig ödmjukhet och bli av med skuld och andra negativa känslor som hindrar lycka.

Tips och varningar


 • Rådgivning är inte bara för "psykopater. " Talking till en objektiv tredje part är ett sunt sätt att förstå dig själv, lära sig att hantera känslor och dela negativa tankar och känslor i en säker miljö.
 • Eftersom emotionella och fysiska hälsa är kopplade till varandra, ta hand om din kropp kommer också att öka din emotionella välbefinnande.
 • Låt aldrig vem som helst behandla dig som skräp. Om du anser att vad de säger, kommer du alltid eländig och ont. Endast med människor som verkligen älskar dig och är snäll mot dig.


 • Previous:nothing Next:hur man tvättar frukt

  Relaterade artiklar


 • om stödgrupper för cerebral pares
 • hur man kan hjälpa ett barn med sömnapné
 • Hur man naturligtvis bota akne
 • hur man ska tolka Pap-test
 • hur man använder maca för klimakteriet
 • Hur man känner igen ekonomiskt och verbala övergrepp mot äldre
 • hur man sköter om en hänga spik
 • Så för att lindra förstoppning snabbt
 • hur man ökar ditt immunförsvar
 • hur man känner igen tecken på tonåriga missbruk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com