hur man gör en personlig journal bok

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-30
En personlig journal bok kan vara en ovärderlig resurs om du måste byta läkare. Presentera detta häfte till din nya läkare för att säkerställa att du får den bästa behandlingen. Detta är en sammanställning av din vård historia. Det är bäst att ha en för varje medlem i din familj, och se till att uppdatera dessa uppgifter regelbundet, särskilt efter medicinska ingrepp (både stora och små), vaccinationer, allvarliga sjukdomar eller diagnoser och hälsa testresultat. Var noga med att också omfatta information från alla dina läkare och tandläkare: primärvård, specialister och alternativa utförare.

Du behöver:
Tre ringbindare
. Tre hål.
Debatt med tre hål i sidan eller lösblad linjerat papper.
Penna.
Kopior av journaler och historia (kontakta din nuvarande och tidigare läkare och tandläkare).


1.
Använd tre hål att stansa hål i kopior av den medicinska bokföring.
2.
öppna ringarna i de tre-ringpärmar och sätt i journaler efter datum. De senaste posterna ska vara på topp, och den äldsta kommer att vara på botten. Om du fick en elektronisk kopia på en diskett, cd-rom eller USB-minne, skriva ut papperskopior och hålla den elektroniska källan i fickan på pärm eller i en annan säker plats.
3.
Placera
den bärbara datorn eller lösblad papper inuti ringarna på tre ringpärmar på toppen av patientjournaler.
4.
Inne i anteckningsboken, spela in allt som inte ingår i de medicinska journalerna. Dessa kan omfatta sjukdomar eller vacciner som du inte kunde få rätt uppgifter.
5.
Skriv dagens datum på toppen av insidan av anteckningsboken (eller över delen av lösa blad papper). Bredvid detta datum, skriv ner din nuvarande längd och vikt. Du bör lämna tillräckligt utrymme för att göra uppdateringar till denna post. Du kan rita 1/2- till 3/4-inch hög rader och fem kolumner om så önskas. Var och en av raderna kommer att vara ett annat datum för en läkarmottagning besök. Kolumnerna kommer: datum, längd, vikt, temperatur, blodtryck. Följ nästa steg för ytterligare anvisningar om dessa kolumner.
6.
Ta häfte med dig varje gång du besöker din läkare. Nästa gång du besöker din läkare, skriver den dagen enligt det aktuella datumet. Du kommer då att spela in vikt, längd, kroppstemperatur och blodtryck mätt i läkarens kontor.


Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med bubbelpooler?





Relaterade artiklar


 • naturligt progesteron biverkningar
 • hur man hittar sjukvård för ett barn med Downs syndrom
 • Hur elektroterapi arbete?
 • vad som orsakar utstrålande smärta i benen?
 • hur man kan förhindra spridning av munsår för andra
 • hur att hålla sig frisk
 • hur har bättre emotionell hälsa
 • hur man kan förbättra din syn
 • hur man sluta dricka alkohol
 • hur du kan få dig i arbete




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com