hur man kan bli av pin maskar hos barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-04-13
Springmask är en vanlig barndom infektion, eftersom de är smittsam och överförs lätt. Barn plocka upp dessa små, parasitiska ägg på sina fingrar när de leker med andra barn. Infektionen sker efter det springmask ägg har förtärts. Misstänker en springmask infektion om ditt barn är alltid kliar sig rektal och underlivet. Han kan verka obehagligt och oroligt på natten. En springmask infektion kan orsaka rektala klåda som förvärras på natten, eftersom honan springmask gör henne vägen till anus att deponera hennes tusentals klibbiga ägg. Barn blir håglös, irriterad eller rastlös av sömnbrist när de är infekterade med springmask

Du behöver:.
Klart tejp
. Springmask medicinering.


1.
Kontrollera om springmask. Kontrollera med ditt barns barnläkare. Han kommer att be dig att testa för springmask hemma med hjälp av en liten bit genomskinlig tejp på huden runt ditt barns anus. När du har din band prov, kommer barnläkare titta på bandet under mikroskop för att leta efter ägg eller springmask. Det är bäst om du gör detta så fort ditt barn vaknar, innan han använder i badrummet eller badar.
2.
ta en dos av springmask medicinering. Ditt barns barnläkare kan ordinera en enda tablett av mebendazol. En andra dos tas ofta efter 2 veckor. Eller han kan rekommendera en over-the-counter anti-mask medicin som PIN-Rid eller Pin-X för att behandla din familj. Även om ditt barn kan vara den enda med en infektion bör alla familjemedlemmar behandlas, så infektionen elimineras.
3.
Klipp ditt barns naglar och hålla dem rena. Ditt barn ska bada eller duscha dagligen. Ändra hans underkläder dagligen. Pyjamas behöver tvättas varannan dag.
4.
Påminn ditt barn att tvätta händerna ofta. Ditt barn ska tvätta händerna efter att ha använt toaletten och före en måltid. Han bör också tvätta händerna efter att ha spelat utanför. Tala om för barnet att inte klia sig i botten eller att bita på naglarna.
5.
Tvätta filtar, lakan, kläder och handdukar i varmt vatten under behandlingen. Skura golv, bänkskivor, leksaker och andra ytor som ditt barn har berört. Vakuum dina mattor ordentligt.

Tips och varningar


 • En springmask infektion är inte farlig, och de inte skadar ditt barn. En springmask infektion är lätt att eliminera. Alla medlemmar av familjen måste behandlas samtidigt för att förhindra att infektionen återkommer.


 • Previous:nothing Next:hur är emu olja som produceras?

  Relaterade artiklar


 • Hur man använder en vibrerande stresskula
 • hur man gör grädde blöjeksem med bivax
 • Hur fungerar ett ultraljud graviditet maskin datum?
 • hur man bromsa en Snabb hjärtrytm (takykardi)
 • Hur man testar för polycystiskt ovariesyndrom
 • hur man kan stoppa överdriven svettning naturligt
 • Tubal graviditet symptom
 • hur är kolhydrater rötas?
 • hur man minska risken för en andra hjärtattack
 • hur man försegla träskedar med shellack olja
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com