hur man kan hjälpa ambulanspersonalen att ge dig den bästa vården i en nödsituation

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-04-04
Ingen vill i en nödsituation uppstår, men när den gör det, det finns saker som människor kan göra för att hjälpa dem att få bästa möjliga behandling när hjälp kommer fram. Sjukvårdare är högt utbildade för att stoppa det värsta från uppstår, men de kan inte vara effektiva om de inte vet vilka de behandlar. Förse dem med indikatorer, ledtrådar och information kommer att hjälpa till att rädda ett liv snabbare, om i själva verket kan sparas. Vissa saker kommer att påskynda processen och bidrar till att hålla offret vid liv tills en läkare kan ta över förfarandet, och ännu mer hjälp kan ges till läkare genom ett enkelt steg.

Du behöver:
ID Tag Armband
. USB journalsystem Device.
Sjukförsäkringskortet (Om tillgängligt).
Identitetskort.
Akut Kontaktinformation.


1.
Om det någonsin inför den utmanande prövning av en olycka där en person är skadad allvarligt, finns det några saker som kan bidra till att bereda vägen för korrekt behandling längs loppet av händelsen. Det första är att ha ett identifikationsnummer armband, halsband eller om några allergier eller särskilda skäl föreligger som skulle komplicera den behandling de kommer att vara att tillämpa.
2.
andra är att ha ett identitetskort, samt en försäkring kort för dem att hänvisning när de vid transport skede av nödsituation. Detta ger dem möjlighet att skicka dem till den lämpligaste platsen, om de skador inte kräver en viss plats, och för att kunna lista dem i katalogen bör kära börja ringa sjukhus.
3.

tredje är att ha en USB-journalsystem enhet t. ex. ett armband eller halsband som innehåller viktig information för läkaren att ha på en gång, så fort du ska nå sjukhuset. Detta kommer att möjliggöra vem är behandla dig, att veta bättre hur din kropp är uppbyggd och fungerar behandling baserad på mer information för förbättrad behandling av akut.
4.
Fjärde, och äntligen hålla information om telefonnummer vid nödsituationer i plånböcker eller mobiltelefoner. Om de är i mobiltelefoner, markera dem som ICE (In Case of Emergency), så att de nära och kära kommer att kunna meddelas utan att behöva vänta så länge, och kan veta om du är okej.


Previous:nothing Next:hur plocka det bästa mors dag present och göra henne glad

Relaterade artiklar


 • hur man kan förstå riskerna med att använda tranbär produkter för att behandla urinvägsinfektioner
 • Hur dödar hand sanitizer bakterier?
 • hur man har ett friskt barn vid 45 år
 • behandling av förstoppning hos barn
 • hur man beräknar kroppsfettsprocent
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e fylla i ett frågeformulär och få en läkarundersökning
 • effekterna av att ha sex under graviditeten
 • hur du tala med din läkare
 • hur man rengör kryptiska tonsillerna
 • hur man kan slå sömnlöshet och sova - del 2
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com