hur man kan hjälpa en låg inkomst barn får glasögon

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-04-14
Hundratusentals barn världen över behöver glasögon. Tyvärr har många av dem kommer från familjer med låga inkomster där det är omöjligt för föräldrar eller vårdnadshavare att ge tid hos en ögonläkare, synundersökning, linser och ramar

Du behöver:.
Smärtstillande Bubbelbad.
Tamponger eller bindor.
Värmedyna.
Muscle gnugga.
Te, kaffe eller läsk.


1.
Titta i Medicaid-programmet. För låginkomsttagare barn som bor i USA, är Medicaid en värdefull resurs. Detta program hjälper låginkomsttagare barn få vård, inklusive tandvård och ögonvård. I de flesta fall kan föräldrar som har Medicaid försäkring för sina barn få gratis ögonvård, inklusive tentamen och glas. För att ett barn att få Medicaid, måste hans eller hennes förmyndare ansöka om programmet genom den lokala Medicaid kontoret. Du kan hitta din egen lokala Medicaid kontor genom att besöka http://64. 82. 65. 67/medicaid/states. html.
2.
Kolla Sight för studenter, en organisation som hjälper oförsäkrade barn få glasögon. Det finns flera olika välgörenhetsorganisationer som hjälper låginkomsttagare barn få glasögon. Kontakta dessa organisationer och starta ansökningsprocessen för att hjälpa. Familjer kan ha det om deras inkomst är högst 200 procent av fattigdomsgränsen. Du kan avgöra om ditt barn kvalificerar genom att besöka sin webbplats. Se Resurser för länken.
3.
Titta i Lions Club programmen. Lions Club är en annan välgörenhetsorganisationer som ofta hjälper både vuxna och barn få besök ögonläkare och glasögon. För att tillämpa med Lions Club, måste du fylla i en ansökan på kapitlet närmast dig. Du kan ta reda på var närmaste kapitel är genom att besöka Lions Club. Se "medel" för länken.
4.
Besök Friska barnomsorg America, ett program som skapats av Institutionen för Human Services och American Academy of Pediatrics. Detta program hjälper barn att få visningar hälso-och sjukvård, inklusive synundersökningar och glasögon. För att kvalificera måste du fylla i en ansökan och kontakta en representant för Friska barnomsorg Amerika. Du kan lära dig mer genom att besöka sin webbplats. Se "medel" för länken.
5.
Håll en insamling för att hjälpa låginkomsttagare barn får glasögon. Samla personer i samhället som du vet och få dem att hjälpa dig nätet, för att låta andra veta om insamlingen. Auktionera ut ett pris, hålla en förmån middag eller en annan typ av insamling i syfte att hjälpa ett barn har tillräckligt med pengar för att besöka en ögonläkare, få en examen och få glasen han eller hon behöver. Lär dig att hålla ett event på http://www. ehow. com/how_4918538_fun-fundraising-events-ideas-success. html.


Previous:nothing Next:utveckling av mänskliga embryon

Relaterade artiklar


 • hur man kan öka progesteron hos kvinnor
 • Vilka är de medicinskt bruk av steroider?
 • effekterna av alkohol på hjärnan tonåriga
 • människans anatomi och fysiologi andningsorganen
 • hur man identifierar piller av tillverkarna
 • hur man gör en at-home graviditetstest
 • hur att förstå om cellasene arbetar för att behandla celluliter
 • hur man blir gravid snabbt medan du tar Clomid
 • vad som orsakar utstrålande smärta i benen?
 • hälsofördelarna helt spektrum belysning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com