hur man kan öka energi naturligt

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-04-05
Nästan alla skulle vilja ha mer energi varje dag. Skulle inte du? Det är en ålder av energidrycker, kost, energi-tillskott, etc. Många om inte de flesta människor söker efter sätt att få igenom varje hektisk dag med mer energi. Det finns många naturliga sätt att öka din energi varje dag utan att spendera pengar på produkter och jippon som egentligen inte fungerar. ! Prova dessa beprövade tekniker och uppleva ökad energi idag och vardagliga

Du behöver:.
Dedikation
Uthållighet.
Tålamod.
Önskan att vara frisk och stark.


1.
Kontrollera din attityd och din syn på livet. Detta kan låta enkelt eller ens fånigt, men det verkligen är oerhört viktigt. Det är förmodligen det viktigaste steget i den här artikeln! Har du mål . . . något att se fram emot varje morgon när du vaknar? Om du inte har tydliga mål som skapar något för dig att se fram emot varje dag, samt en positiv inställning, förmodligen din energi är inte lika hög som du vill. Du måste påminna dig själv varje dag att du kontrollerar din framtid. Om du är i en återvändsgränd jobb eller en relation som du hatar, vaknar man antagligen upp varje morgon med en dålig syn på livet och en dålig attityd. Oavsett vad du gör, du förmodligen inte kommer att ha energi nivå du letar efter. Så ändra på något. Du väljer vad du gör när du vaknar varje morgon, så välj något som du tycker bra om och din energi kommer att öka med stormsteg. Kolla in min artikel "Hur att förbättra ditt liv" i resurser avsnittet nedan för några bra tips!
2.
Ät 3 måltider och 2-3 mellanmål varje dag. Det är mycket viktigt att du ger din kropp rätt bränsle den behöver. Om du inte lägger gas i bilen det kommer inte att köras. Om du inte ordentligt bränsle kroppen, har du inte den energi du önskar. Äta oftare ökar din ämnesomsättning. När du förlänga tiden mellan dina måltider, saktar kroppen sin ämnesomsättning och i huvudsak går till svält-läge. Så "bränsle" kroppen ofta. Ge din kropp något att metabolisera och du kommer att tycka att din energi nivåer kommer att öka avsevärt.
3.
Drick mycket vatten! Om du känner dig törstig så är du sannolikt redan milt uttorkad. Även mild uttorkning kommer få en negativ effekt på kroppen, att du känner dig slö, svag och trött. Forskning visar att för att ersätta det vatten din kropp förlorar dagligen, bör du sträva efter att dricka 8-8oz. glas vatten dagligen.
4.
ta ett multivitaminpreparat med vitamin B12. Många människor inte får alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver varje dag från sin vanliga kost. Multivitaminer hjälper din kropp att få de väsentliga vitaminer som den behöver för att fungera väl och har maximal energi. Vitamin B12 är en kombination av 8 vitaminer som är viktiga att bibehålla höga energinivåer och allmänna hälsa. De flesta amerikaner inte får tillräckligt av dessa viktiga vitaminer, så ta en multivitamin som innehåller vitamin B12 komplex kan öka din energi.
5.
Få tillräckligt med sömn. Detta är ganska uppenbart. Om du inte får tillräckligt med sömn varje natt, du kommer sannolikt att vara trött. Det finns många rekommendationer om hur mycket sömn din kropp behöver för maximal energi, men i verkligheten hur mycket sömn som behövs varierar från person till person. Så räkna ut vad detta nummer är för dig och se till att du får tillräckligt med sömn varje natt. Kom ihåg att stanna upp som extra timme på natten sannolikt minskar din energi och produktivitet mer än det är värt. Din vakna tid kommer att bli mycket mer produktiv, och du kommer att kunna få mer gjort på kortare tid om du får tillräckligt med sömn.
6.
Få på ett schema. Tillsammans med få tillräckligt med sömn hittar du att du har mer energi under hela dagen om du går till sängs och vakna vid samma tidpunkt varje dag. Göra låter så kroppen att utveckla en naturlig rytm, vilket gör att du kan uppleva mer vilsam sömn på natten, vaknar mer utvilad, och har mer energi under hela dagen.
7.
Ta en power nap. Studier visar att du tar en 20-30 minuters middag power nap (före den 4 pm) är bra för kroppen, ökar produktiviteten, förbättrar minne och förhindrar hjärnaktivitet av sjunkande på eftermiddagen. Men sova längre än 20-30 minuter eller ta din tupplur efter 4 PM May faktiskt göra dig sömnigare och negativt påverka din nattsömn. Så se till dig att välja rätt tidpunkt och längd för din power nap.
8.
Ta en promenad. För många kan en 10 minuters rask promenad på eftermiddagen tjänar till att lyfta energi. Så ta en minut att gå ut, andas lite frisk luft, och ta en snabb promenad.
9.
Minska stressen. Ljud omöjligt? Du måste påminna dig själv varje dag som aldrig oroa löst ett enda problem. Vi betonar alldeles för mycket om alldeles för många saker. Stress och oro suga energi ur dig och bidra till många andra hälsoproblem. När var sista gången du kunde ändra något eller bättre varje situation genom att betona över den? ALDRIG! Så slappna av och sluta oroa och betonade!
Tio.
Ta några minuter att andas. Andningen är en av de viktigaste källorna till naturlig energi. Med ett par minuter för att ta några långsamma, kan djupa, uppfriskande andetag ger dig en energikick när du känner dig sömnig.
11.
Kontrollera din kost. Överskott av socker och otillräcklig protein orsaka blodsockernivåer att fluktuera under dagen, ofta orsakar du känner dig dåsig eller trött. Så godis eller koffeinhaltiga drycker kan ge dig en snabb boost, men du kan vara säker att det inte kommer att vara länge. Välja hälsosammare alternativ och hålla en god balans mellan kolhydrater och proteiner.
12.
Ta tid för dig själv. Kom ihåg att hitta lite tid varje dag att spendera med dig själv. Våra liv är ofta så upptagna att vi blir överväldigade av den verksamhet som var dag. Detta gäller oavsett om du är en högavlönade företagsledare eller en stanna hemma mamma. Bara rusa i det dagliga livet kan suga energi rätt ur dig. Så ta ett par minuter varje dag för att sakta ner och spendera med dig själv och du kommer hitta din energi nivåer kommer sannolikt att öka. Kolla in resurserna nedan för mer användbar information.


Previous:nothing Next:hur man somna

Relaterade artiklar


 • hur man använder aloe vera som första hjälpen
 • hur man kan förbättra sin lungkapacitet
 • hur man handskas med allergi mot ull
 • hur man förebygger hjärtsjukdomar och diabetes
 • hur förmå labor
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e underteckna en donator avtal
 • hur man identifierar hjärtarytmier
 • hur man hittar långsiktig vårdgivare
 • Hur sluta röka: tips
 • Graviditet & höftproblem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com