hur man somna

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-05
Somna kan ibland vara svårt. Sömn är en viktig del av normal mänsklig funktion och om du har svårigheter att somna att sova den påverkar kan vara mycket kontraproduktivt att varje aspekt av ditt liv. Kroppen har sina egna mekanismer för att låta kroppen vila och somnar men ibland dessa funktioner avbryts och vissa åtgärder måste göras för att hjälpa justera organ "normal förmåga att somna. Jag ska ge er några förslag för att hjälpa somna

Du behöver:.
Engagemang.
Uthållighet.
Tålamod.
Önskan att vara frisk och stark.


1.
Det första du bör göra är att justera temperaturen till ett som du känner dig mest bekväm i. En del föreslår att tappa temperatur men som kanske inte nödvändigtvis det som fungerar för dig. Det är därför jag tycker att du ska justera temperaturen enligt något som du känner dig mest bekväm i. När du gör detta konsekvent din kropp blir vänja sig vid att sova det en sådan temperatur detta gör att du kan somna mycket lättare.
2.
Det andra du bör göra är att träda den 20/20 regeln när du har svårt att somna. Den 20/20 regeln kan du rikta din kropp och själ på något för en 20 minuters tid så att du kan somna efter. Hur det fungerar är om du har svårt att somna mer än 20 minuter bör du få av sängen och distrahera dig själv i 20 minuter genom att läsa en bok, rita, eller skriva. Sedan försöker somna igen, brukar det hjälpa dig att somna mycket lättare.
3.
tredje sak du bör göra är att hålla en uppsättning sömn schema. Att hålla en uppsättning sömn schema kommer att hjälpa kroppen att anpassa och förbereda sig för att sova vid en bestämd tid. Detta kan vara svårt med det hektiska livsstil tenderar vi att leva, men att göra detta kommer att göra en stor skillnad i din förmåga att somna. Även detta kan gynna dig på annat sätt som hjälper dig att schemalägga annat liv aktiviteter för att anpassa sig till dig sova schema. Detta bör hjälpa dig att somna mycket lättare.


Previous:nothing Next:hur man inte panik och hålla dig informerad om svininfluensan

Relaterade artiklar


 • hur platsen symtom på toxisk chock syndrom
 • hälsofördelar för makar till veteraner
 • rökning fakta för tonåringar
 • hur man ger ett barn mediciner
 • behandling av förstoppning hos barn
 • hur man kan förhindra spridning av MRSA
 • hur man hanterar stress
 • hur man hittar recept bistånd och läkemedelsindustrin erbjudanden för låga inkomster seniorer
 • Hur berätta om det är klimakteriet
 • Hur sluta röka med Wellbutrin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com