hur man väljer den bästa läkaren äggdonator

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-04-04
Läkare som arbetar med patienter som brottas med infertilitet kallas reproduktiv endokrinologer (RES). En av de tjänster som erbjuds av förnybara energikällor är äggdonation. Ett ägg donator används när en kvinna som önskar bli gravid har äggstockarna problem. Äggdonation kan vara anonyma, eller det kan vara ett där både givare och mottagare är kända för varandra. Hitta en RE att guida dig genom denna process kan omfatta flera steg
1.
Leta upp antalet IVF (in vitro fertilisering) förfaranden läkaren utför varje år. Detta kan göras genom att söka på Society for Assisted Reproductive Technology: s webbplats (se Resurser). De flesta läkare uppdaterar sin statistik varje år. Ett större antal kommer att visa mer erfarenhet. Äggdonation sker via IVF.
2.
Titta på läkarens framgångar. Framgång är fastställda av levande födelsetal. En levande fött räknas om en levande baby resultat från förfarandet.
3.
Undersök givarens äggcellen statistik. Givare cykler räknas separat från cykler där båda parter bidrar DNA-material. I allmänhet bör givaren cykler satser vara hög eftersom läkare arbetar med en mycket bördig befolkning. Dock kan vissa kliniker ta släktingar eller kvinnor över en viss ålder att andra kliniker inte kan acceptera som givare. Detta bör beaktas, eftersom det kan sänka framgångar.
4.
Fråga doktorn hur kandidaterna för donation väljs. De flesta kliniker kräver någon äggdonation kandidaterna genomgå omfattande psykologisk rådgivning innan de accepterar dem. Vissa kliniker har en pool av givare som har hjälpt par har en lyckad graviditet. Vissa kliniker kommer att låta dem som överväger att äggdonation välja kandidater direkt. Andra kan matcha upp en kandidat självständigt, men givare och mottagare inte får vara kända för varandra.
5.
Be att få tala med tidigare kunder. Många kliniker har klienten vittnesmål på sina webbplatser och i broschyrer. Andra kanske har en lista med kunder som har gått igenom de förfaranden inför och som är villiga att tala med de sökande.
6.
Fråga online. Ett bra ställe att hitta information om de bästa möjliga RE för din situation är online. Vissa webbplatser som ägnas åt infertilitet ha forum som tar upp frågor kring ägg donation. Affischer kan rekommendera en viss läkare eller varna för ett baserat på tidigare erfarenheter (se Resurser).


Previous:nothing Next:hur har bättre emotionell hälsa

Relaterade artiklar


 • varför prenatal vitaminer är bra
 • om den gravida kroppen
 • hur ett blodtryck maskin används
 • hur en variabel livförsäkring fungerar
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e underteckna en donator avtal
 • hur du kontrollerar din hållning anpassning
 • hur man kan bli av en nagelbitande sjukdom
 • personlig hälsoundersökningar
 • hur man kan förbättra din syn
 • hur man lättnad för förstoppning lätt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com