hur övning med dina barn - gå ner i vikt och ha roligt med dina barn hjälp

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-04-06
Om du lär dig att utöva med dina barn, kommer du inte att begränsas av ursäkten "jag har inga barnomsorg" om du inte väljer att vara. Barn behöver inte stå i vägen för utnyttjandet och du behöver inte barnomsorg för att kunna utöva. Barnen kan förbättra din optioner och hjälpa dig att nå dina hälsomål

Du behöver:. .
Barn
Träningsbollar eller.
Stora bollar från Walmart.
Träningsmattor.
Motion TV, video eller dvd.
Plats att simma.
Plats att jogga eller spring.
Cykel med Child Carrier eller Stroller.
Tillgång till andra träningsutrustning.
Fotboll nät eller två stora fria lådor från affären.


1.
Bike med ditt barn eller barn.

Om du barnen är små, sätta den minsta i en cykel barnstol. Om du har mer än ett litet barn, som tvillingar, använd barnvagn eller transportör som kan fästas på cykeln som en trailer fäster vid en bil.

Äldre barn kan cykla bredvid dig.

Gör en vecka vana att cykla med din familj. Pastor Joel och Victoria Osteen är vid utmärkt hälsa och de har delat på en av sina böcker att de cykla som en familj med sina barn, en stor verksamhet för familj bonding och gå ner i vikt.

Du kan cykla runt kvarteret, en cykel väg, en State Park, stranden, runt en sjö osv
2.
promenera, jogga, vandra, eller köra med dina barn.

Det finns oändligt många sätt att gå eller springa med dina barn. Om ditt barn är liten, använd en barnvagn eller en bebis ryggsäck gå raskt med dem. Det kommer att sätta dem brukar sova, det är ett bra sätt att schemalägga en tupplur tid för dem och få ner dem till sömns enkelt utan krångel eller gråta.

Om du barn kan gå eller springa sig, promenera, jogga eller springa längs en strand, längs en sjö stig genom en State Park väg, eller runt din gård. Om du barnen behöver lite motivation, ge dem en pool nudel halveras och starta en omgång tag där målet är att slå en spelare med nudel. Eller du kan sätta billiga fotbollsmål eller ens två stora lådor i din trädgård för fotbollsmål och spela fotboll med barn, barn, eller tonåringar. Om de kan gå, kan de spela en fotbollsmatch.
3.
Spela volleyboll, badminton, tennis eller med dina barn.

kan du oftast hitta en fri park eller en State Park med nät. Om du inte har en plats som har nät, köpa en billig uppsättning. Om du inte har råd med detta, sedan lägga två träbitar eller stora pinnar i växt och dra några kite sträng eller varvet över för att markera linjen.

Racquets Racketar av alla slag kan hittas gratis eller billig via Freecycle, Craigslist, försäljning gård och butiker sparsamhet. Om du frågar familj, vänner eller i en kyrka, kommer du förmodligen att kunna hitta några snabba och billiga, kanske tom gratis. Det spelar ingen roll om det racket /racketar är gamla eller omoderna. Om dina barn är kinkig, sprayfärg dem rosa eller neon orange och sedan barnen kommer att vara glada.
4.
Simma med dina barn.

Hitta en lokal YMCA, park, sjö, pool eller stranden. Ta dina barn för en simtur. Simning fungerar nästan alla kroppens muskler.

Lär ditt barn att vada är en bra säkerhet idé och det kan bränna en massa kalorier också. Spelar spel för att se hur länge varje person kan vada. Gör konkurrens om att konkurrera med varje barns tidigare personliga tid, eftersom äldre barnen kommer vanligtvis att kunna vada längre än yngre barn. Lära dem att tävla mot sina egna personbästa.

Det finns massor av andra spel och aktiviteter relaterade till bad eller vatten som surfing, boogie boarding, simma spel, bada volleyboll, etc.
5.
Go skridskoåkning med dina barn.

Det finns många alternativ med denna verksamhet året runt. Det finns ishallar, roller skridskobanor och även inlines på en rink eller på en bana. Föräldrar som vält blad med sina barn eller tonåringar, får oftast misstas för att vara en tonåring eftersom deras hälsa är i så fint skick-rollerblades kan göra din underkroppen ser bra ut. Kasta dina armar i rörelse och du kan ha en stor full body workout plus cardio också.
6.
Ta en övning kurs med dina barn.

Det finns många nya alternativ dyker upp på gym och studior motion över nationen för föräldrar och barn att ta en klass tillsammans. Om en lokal YMCA, gym, eller studio inte har denna möjlighet, tyder på att de erbjuder en och förbinda sig att delta i det och bjuda in några andra föräldrar och barn så de fortsätta att erbjuda det.

Det finns kurser för mamma och nya barn, mor och småbarn, föräldrar och små barn, och föräldrar och större barn. Om en förälder vill bara delta i ett barns klass, kommer de flesta ställen tillåta detta om föräldern betalar vanlig klass avgift också. Detta är ett bra sätt att utöva och obligationer med ditt barn, plus det hindra allt från att kunna hända med dina barn om du hade precis lämnat dem.
7.
Hyra eller köpa några videos rolig övning, band eller DVD-skivor att göra med din familj. Eller om du har en TiVo eller direkt TV-inspelning alternativ, spara lite motion och fitness visar.

Det finns nästan oändliga alternativ för detta steg. Du kan plocka upp gratis gamla band från Craigslist, Freecycle, eller hyra dem från biblioteket. Det finns många fitness-program och dvd: s som kommer att arbeta för detta. Vissa är utformade specifikt för familjer, hela familjer, pappa, mamma och barn att göra.

Andra dvd-skivor, kassetter, videor och visar kanske bara en klass för vuxna med en boll, på en matta, eller en danslektion men du kommer att tycka att dina barn älskar att göra det med dig. Naturligtvis kan de inte få alla drag rätt, men det viktigaste är att du kan träna och de kan röra sig också.
8.
Sätt på lite musik och dans med dina barn.

Om du vill göra det extra roligt, kasta en boll runt eller få en boll disco ljus. Om du vill lägga till roligare, kasta en mikrofon i dansen sessionen och stänga av videokameran. Du kommer att få några roliga videor man kan skrocka vid senare plus en bra träning med din familj.

Tips och varningar


 • Motion är ett inlärt beteende och en vana. Barn som har utsatts för uppgift eftersom förlossningen och fick delta tenderar att älska att träna.
 • Håll övning går i minst 30 minuter per session att få pulsen tillräckligt högt för att bränna kalorier.
 • Övning med barnen innan skolan eller på morgonen för bästa viktminskning eftersom du kommer att påskynda din ämnesomsättning som kommer att förbli under hela dagen, tills du tupplur, eller tills du somnar.
 • schemalägga en tid i kalendern varje vecka för familj träningstid eller ens träna dagligen med dina barn, barn, tonåringar och make.
 • inte över anstränger dig eller din kropp kommer att flytta in i brinnande socker som inte kommer hjälpa dig gå ner eller behålla vikten.
 • Ät ordentligt och stanna hydreras väl när de utövar regelbundet.
 • alltid kontrollera med en läkare eller en läkare innan du ändrar dina kost eller motion rutin.


 • Previous:nothing Next:hur man ska behandla H1N1-influensa

  Relaterade artiklar


 • hur kontaktlinser fungerar
 • fördelar och nackdelar med skönhetsprodukter för män
 • hur man kan bota stinkande illaluktande fötter naturligt
 • hur man ger en fotmassage under graviditeten
 • hur man känner igen en svampinfektion
 • hur ska smart om solen året runt
 • hur musklerna i kroppen arbeta
 • hur man får individuella sjukförsäkring planer
 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e förstå bra vs dåligt kolesterol
 • hur är navelsträngsblod juveler?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com