öra utveckling i ett mänskligt embryo

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-04-14

Du behöver :
smärtstillande
. Bubbelbad.
Tamponger eller bindor.
Värmedyna.
Muscle gnugga.
Te, kaffe eller läsk.

Tidig Ear Developement

Utvecklingen av det mänskliga örat i embryot börjar i ungefär den tredje veckan med utvecklingen av otic plactodes, som är ekto dermal redning i början av bakre hjärnan, eller rombencefalon. Den otic placodes invaginate i fjärde veckan, vilket innebär att de sjunker i och form otic gropar som stängde eller nypa sig själva från ekto dermal ytan. Dessa stänga gropar kallas det auditiva blåsor och de kommer att utgöra membranös labyrint i innerörat.

Innerörat

auditiva blåsor, så snart de bildas i fjärde veckan, börjar differentiera i tre delar. Ett avlångt bihang utgör endolymphatic kanal med endolymphatic säck på slutet. Den urtical regionen utvecklas som kommer att utgöra urtricle liksom utricular diverticula. Den koniska saccular region utvecklar, som så småningom kommer att utgöra saccule, cochlea kanal och spiral organ Corti från den sjunde veckan. Denna tidiga membranös labyrint kommer så småningom bli hem för receptorn celler i innerörat.

Ytterörat

I om den femte veckan av embryonala stadium av mänsklig utveckling, tre par öron kullar uppstå på svalg valv . Dessa kullar börjar att förstora, differentiera och smälta samman i den sjunde veckan och ta tidig form av det mänskliga ytterörat, eller ytterörat. Dessa öron kullarna kommer att flytta under fostertiden från sidan av halsen på sidorna av huvudet.

örontrumpeten

örontrumpeten bildas från trumhinnan hålighet, som också utgör trumhinnan, även känd som trumhinnan. Detta händer i den sjunde veckan, och mellanörat musklerna form i den nionde veckan ger ljudvågor som skall överföras till innerörat och tas emot av organ Corti.

Previous:nothing Next:hur man kan hjälpa en låg inkomst barn får glasögon

Relaterade artiklar


 • hur man rengör linser utan lösning
 • Hur berätta om du har ett kluster eller migrän
 • hur man ska leva med blindhet, dövhet och perifer neuropati
 • behandling av kronisk diarré barn
 • hur man lindra smärtan av menstruationskramper
 • vad som orsakar prostataproblem?
 • hur man tränar ögon "själv massage
 • hur man hanterar att förlora ditt första barn
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e uppfylla givarnas krav
 • hur du tar bort märken bh bandet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com