symtom på allergier hos spädbarn

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-04-22
Allergier kan påverka barn på flera sätt. Symtom på allergier hos barn kan ofta vilseleda läkare att tro att barnet lider av andra sjukdomar än allergier. Om du är orolig för att ditt barn visar symtom på allergier, kontakta din barnläkare omedelbart och söka hjälp av en allergen specialist för svåra episoder av allergisymptom

Typer

Allergener kan delas in i tre olika kategorier: environmentals, inhalationsmedel och livsmedel. Miljö allergener kemikalier som sväljas, inhaleras eller kommer i kontakt med huden. Exempel tvätt tvål och färg. Inhalationsmedel bestå av damm, pollen och djur ilska. Det finns åtta typer av livsmedel vanligast att födoämnesallergenen. Skaldjur, gluten, mjölkprodukter, nötter, jordnötter och majs

Identifiering

symtom på allergier hos spädbarn kan omfatta utslag med upphöjda knölar liknar storleken på ett myggbett. Hives följd av kontakt med allergener kommer att resultera i en grupp av temagrupperad gupp. Födoämnesallergenen kan orsaka nässelfeber som kan placeras på mage, rygg, insidan av låren, händer och ansikte. Svullnad av ögon, läppar och ansikte kan också vara symtom på allergier hos spädbarn. Andningsproblem, kontinuerlig rinnande näsa, gråtmild ögon och halsont är symtom på inhalant allergier.

Missuppfattningar

Det finns en tendens till över-äter är ofta förbises som ett symptom på allergi hos spädbarn. De kan missförstå gas och väderspänning smärtor för att vara hungrig. De kan också sova mer eller mindre än vanligt och kräver mycket mer uppmärksamhet från föräldrarna.

Förebyggande /Lösning

Kontakta ett allergen specialist som fokuserar på barn med allergier att testa ditt barn för eventuella frågor. När du vet vad allergener visa dina barn, kan du arbeta med specialisten för att skapa en plan för förebyggande. Ofta enkla steg såsom att ta bort mjölk från barnets kost kan resultera i omedelbar lindring och resultat.

Varning

Läkare ofta förbiser eventuella symtom på allergier hos spädbarn, blandar ihop dem med kolik. Om du känner att ditt barn inte lider av kolik, fortsätter att pressa din läkare för att ta en mer detaljerad titt på ditt barns hälsa och /eller rekommendera er till en allergi specialist.

Previous:nothing Next:vad man inte ska göra innan ett blodprov

Relaterade artiklar


 • hur man kan bota en tå kramp
 • hur äldreomsorg
 • hur man läser en Tempa-dot termometer
 • vikten av sunda matvanor för barn
 • hur man behandlar en svullen läpp
 • Hur man köper hörapparat som är rätt för dig
 • Hur du tar en mätning blodtryck
 • hur man utöva i duschen: nya - showercising
 • hur man identifierar en Ambien CR tablett
 • hur man kommer tillbaka från en katastrofal sjukdom ekonomiskt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com