varför är det viktigt att ha bekväma skor?

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-04-27
Oavsett om du är man eller kvinna, kan skor vara ett enkelt sätt att shoppa din garderob. Medan de kan leverera ett uttalande om din känsla för stil, kan de också ta ett mått på smärta och obehag. Beroende på situationen kan du ignorera smärtan till förmån för utseende och låta erfarenhet av ömma, trötta fötter att avfärdas som en del av bär moderiktiga skor. Här är några viktiga skäl för att ge komfort större vikt vid valet av framtida skor

det är en smärta

Det blister som dök upp på hälen efter en dag i de attraktiva kvadratiska toed slip-ons försöker berätta något för dig. Även strumpor eller strumpor kan bidra till blåsor, är det mer troligt att stilen på skon inte passar formen på foten. Avstå från blåsor. Gör din stil bekväm.

Obekväma skor kan få på nerverna

Pointy tår kan sätta sista handen vid din outfit, men vad av detta skytte smärta mellan tredje och fjärde tår på foten? Mortons neuroma, en onormal förtjockning av vävnad som omger nerverna i fötterna, kan uppstå som en följd av att bära obekväma skor. Det krävs ofta operation för att eliminera smärta. En av de vanligaste orsakerna till detta tillstånd är skor som sitter åt. Mät din fot på det bredaste stället för att vara säker att dessa designer finskor inte kramp din stil.

Corny men True

Obekväma skor skapa liktornar på tryckpunkter i fötterna och tårna. Röd och öm vid beröring, visas en majs som en svullen bula med ett hårt centrum som inte bara kan vara smärtsamt, men det kan också kräva behandling. Relief är sällan snabbt. Det tar ofta flera veckor innan foten återgår till det normala.

Var inte Callus

Skor är till för att skydda fötterna, inte att angripa dem. Bunions och förhårdnader är foten svar på attacken av dåligt monterade skon. Smärtsamma och fula, inte heller är benägna att gå iväg på egen hand. En bekväm sko kommer att förhindra en sådan situation.

Öppna Rörelser

Skor bistå med god rörlighet. Obekväma skor skapa en spontan behov för kroppen att kompensera för smärta och obehag. Denna ersättning påverkar naturligtvis hur du går. Konsekvent justeringar i din gångstil skapa onaturliga och onödiga påfrestningar i din anklar, knän, höfter och rygg. Skor inte bara arbete för fötter, utan också arbeta för hela kroppen

Om skon passar . . .

bära den. . Om inte, ta ett par som passar. Det finns många möjligheter för kvalitet skor i ett överflöd av stilar och färger. Gör det till en prioritet att balansera din önskan om stil med ditt behov av komfort.

Previous:nothing Next:hur man kan stoppa snarkning när de sover på ryggen

Relaterade artiklar


 • hur man kan förhindra löss
 • Vad händer med kroppen när du sover?
 • hur man lyfta lågt hängande testiklar
 • utbildning ledarhundar för diabetiker
 • hur hålla längre i sängen och gå ner i vikt samtidigt
 • hur man handskas med ett bröst abscess och fortsätta att amma eller pumpa
 • hur man ser bra när du är sjuk
 • hur man kan bli av Zits och finnar
 • varför gäspning vi?
 • hur man vet om du har ett friskt hjärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com