hur de ska hålla bakteriefri

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-05-28
Bara några tips jag ville dela på att hålla dig och din familj heathy och glad! Sedan jag blev mamma, jag har blivit något av en germaphob, men inte alltid en dålig sak. Det är bra att vara försiktig och praktisera god hygien
1.
första, jag är säker på att du har hört det här förut, men tvätta händerna ofta! Få lite tvål och hålla den bredvid ditt badrum handfat. Prova drygt 20 andra handtvätt varje gång.
2.
Bär hand sanitizer med dig. Jag använder min hand desinfektionsmedel som helst jag kommer ut från en butik eller offentlig plats, eller varje gång jag trycker pengar eller något. Det är också en bra idé att sanera efter att ha använt bensinpumpar, bankomater eller efter att ha lämnat banken eller snabbmatsrestaurang. Det kommer alltid väl till pass! Bara bär den i väskan eller i mitt fall skötväska.
3.
Det är också är praktiskt att ha våtservetter med dig hela tiden. Jag använder dem för att torka av kundvagnar innan jag använder dem och, naturligtvis, WIP mina döttrar händerna efter random folk komma upp och röra vid henne. Jag använder dem också att torka av bordet i gallerian food court eller på restauranger innan vi äter.
4.
Håll desinfektionsmedel spray i huset. Använd den för att desinficera dörrhandtag, strömbrytare, fjärrkontroller, möbler etc.
5.
Håll svamp Rengör och byt ofta! Detta är en av de mest äcklig saker i någons hus. Kasta det i diskmaskin regelbundet för att rengöra den och ersätta åtminstone varje månad.
6.
Om du är i offentlig och märker att någon hostar eller nyser, håll dig på avstånd.

tips och varningar


Håll
 • alla kemikalier (eller hand sanitizer, desinfektionsmedel) utom barns räckhåll. Dessa kan vara dödlig!


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man får ett barn att ta medicin

  Relaterade artiklar


 • långsiktiga biverkningar av preventivmedel
 • Hur man känner igen barnen diabetes symtom
 • orsaker till missade menstruationscykler
 • hur man kan manipulera åldrandet, 3 vetenskapliga saker du måste göra nu
 • hur man ska behandla torsk hos män
 • Vad är missfall symptom?
 • hur man ställer en graviditet förfallodatum
 • hur platsen symtom på toxisk chock syndrom
 • vad är fördelarna som vunnits från viloläge?
 • Hur bestämmer läkarna när du ska använda navelsträngsblod för en transplantation?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com