hur du deklarerar ditt hem rökfritt

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-26
Att sluta röka är svårt nog, än mindre, med att bo i ett hem som har bekanta rökning platser. Ett "smart tips" för dem som slutar röka är att deklarera i hemmet och bilen rökfri. Vidta följande några enkla steg för bättre framgång

Du behöver:.
Godis
rökfri tecken.


1.
CLEAN HEMMET

Smoke fäster på alla ytor i hemmet. Nikotin fläckar också. Rengör ditt hem topp till botten. Desinficera väggar, golv, brädor bas och möbler med ett rengöringsmedel som är lämplig för den ytan. Om du har matta, hyra en professionell för att rengöra dem. Har en professionell rengöra gardiner också. Professionella städare kan vara dyrt, men att betala för städning kommer att avskräcka dig från att röka. Detta kan avskräcka dig från att ge någon typ av rökning i huset. . Du inte vill betala igen för rengöring
2
Kasta askkoppar

Kasta bort eller lägga undan några påminnelser om rökning. Askkoppar i hemmet kan vara en påminnelse om att det är ok att röka tobak. Målet med att förklara ditt hem rökfri är att rökningen så obekvämt som möjligt. "Men", säger du, "mina askfat är minnen från en plats jag besökt. " Vrid askkoppen i en godis skålen.
3.
POST Ett rökfritt TECKEN vid ytterdörren

Post en rökfri skylt innanför ytterdörren fönstret eller på dörren. Det blir en påminnelse för dig själv varje dag du kommer hem. Det kommer att fungera som ett uttalande för besökare att rökning endast är tillåtet utanför hemmet.
4.
Utse ett rökområde

Utse ett område utanför hem som en rökare. Gör det tillräckligt långt bort från huset så det är obekvämt att röka. Detta är ett bra, om du gör det rätt. Vädret kommer att diktera inconveniency. Stående i hällande regn, stående i kalla, snöiga stormar eller snöstorm är inte mina idéer kul. Är de dina?
5.
FÖRKLARA BILEN rökfritt FÖR

Rengör din bil eller betala för att få den professionella rengöras, fyll askkopp med inslagna godis , efter en skylt på instrumentbrädan.


Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man förbereder flaskor säkert

Relaterade artiklar


 • funktion av prostata
 • Hur fungerar en defibrillator fungerar?
 • Hur berätta om du dricker för mycket alkohol
 • hur man absorbera färre kemikalier från din deodorant
 • Hur du tar blodtryck i benen
 • tidiga hjärtattack symptom
 • hur man kan stoppa en bebis gråter
 • Hur övertyga din man om att de årliga hälsokontroller kommer inte att döda honom - mäns hälsa
 • hur man gör med läkemedel ordentligt
 • hur man beräknar BMI med osteoporos
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com