hur man behandlar spindel vener med motion

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-05-29
Om du plågas av spindel vener och vill försöka undvika kirurgi, kan du försöka motion för att behandla dem i stället. Anledningen till att spindel ven behandling träning fungerar är att det blir blodet cirkulerar genom kroppen-och oftast orsaken dessa spindel vener dyker upp på benen beror på att blodet inte är i rörelse så mycket som det borde. (! Förmodligen eftersom du arbetar ett skrivbord jobb hela dagen som jag gör)

Det är inte så svårt att engagera sig i behandling spindel ven övningar, så låt oss komma igång att lära

Du behöver:
Handduk.
Peroxid.
Ljummet vatten.
Baby gummi sköljblåsa.


1.
Ta vänner och ge sig ut på en natt av dans! Dans är en stor spindel ven behandling eftersom det håller dig på fötterna och ditt hjärta att pumpa. Plus, det är roligt, och det betyder att du är mer benägna att göra det ;-). Om du inte har schemaläggning så mycket tid att umgås med dina vänner som ni borde, detta är en bra ursäkt-så ge dig ut för några åderbråck motion och en fan av bra tid
! 2.
Löpning kan hjälpa till att få benen strand redo i mer än ett sätt. Löpning är bra för att minska spindel vener, plus att det kommer att ge dig välväxt kalvar. Så, spetsar upp dessa löparskor och ge sig ut på en mil eller två-det tar inte mycket motion för att eliminera dina åderbråck, och din speltid kan också göra dubbel tull som meditation tid
<. br> 3.
inlines är inte bara bra för din rumpa, de är även fantastiska åderbråck övning eftersom du flyttar dina ben i en vätska, bekvämt sätt. Glöm inte säkerhetsutrustning, och ta med en vän för en lång dag av rullskridskor. Du får en snyggare ryggen slut och du kommer att säga bye bye till pesky åderbråck.
4.
Walking fungerar också! Oavsett om du går på ett löpband eller i grannskapet, promenader är en bra, enkel övning som gör din kropp en hel del bra. Det ökar blodflödet och så som gör det en riktigt bra spindel vener behandling.
5.
På vintern kan du även komma ut i backarna av hänsyn till din strand-redo ben! Just det, gör skidåkningen en stor åderbråck motion också. Naturligtvis är detta en säsongsbetonad övning, men det kan vara ett bra sätt att påminna dig om att sommarens kommande i mitten av en bitande kall vinter!

Tips och varningar


 • Glöm inte att tala med din läkare innan du börjar denna eller någon övning rutin. Om du har åderbråck, men du vill kontrollera dem ut också.
 • Glöm inte att stretcha efter träningspasset. Detta kommer inte bara hjälpa förlänga dina muskler, men det kan också göra en trevlig, lugnande åderbråck motion också.


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man får barn att ta medicin

  Relaterade artiklar


 • hur man handskas med plantar fascitis / häl smärta
 • Hur du ska sköta dina läppar
 • utbildning ledarhundar för diabetiker
 • hur man kan förstå om du ska ta antibiotika med p-piller
 • hur att rädda världen
 • ungdomar och Seasonal Affective Disorder
 • Fördelarna med bilbälte
 • hur man sparar pengar genom att dela dina piller
 • hur man läser MCH med blodprov
 • tidiga varningstecken på en svår graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com