hur man dödar bakterier med grapefrukt utsäde koncentrat

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-12
Rengöringsmedel skyddar mot vanliga bakterier som
Staphylococcus, Salmonella och E. Coli. Dessa rengöringsmedel innehåller ofta kemikalier som är irriterande, farligt och frätande. Många rengöringsmedel lämnar en stark motbjudande lukt som du städar som kan göra dina ögon och näsa brinna. Ett naturligt alternativ som är lika kraftfull och effektiv som typiska rengöringsmedel är grapefrukt utsäde koncentrat. Det finns många sätt att du kan använda grapefrukt utsäde koncentrera för att döda skadliga bakterier och virus som lurar i ditt hem.

Du behöver:
Grapefrukt utsäde koncentrera
. Stor skål.
32 oz.
 sprayflaska.


1.
Desinficera en skärbräda genom att hälla 15 droppar grapefrukt utsäde koncentrera sig på det. Gnid vätskan i hela din skärbräda med ett kök trasa eller en svamp. Låt skärbräda sitta i 30 till 40 minuter. Skölj med kallt vatten.
2.
Bort bakterier och bekämpningsmedel från livsmedel som grönsaker, frukt och fjäderfä med mat tvätt. Placera en stor skål i diskhon. Tillsätt 35 droppar grapefrukt utsäde koncentrat i skålen som det är att fylla med kallt vatten. Låt maten i blöt i tvätt för några minuter. Skölj med kallt vatten. Grapefrukt utsäde Koncentratet är en giftfri tvätt som kan användas säkert på livsmedel utan att ändra smaken.
3.
Fyll en 32 oz. sprayflaska med vatten och tillsätt 40 till 60 droppar grapefrukt utsäde koncentrat. Sätt tillbaka locket på och skaka kraftigt. Du kan använda denna sprayflaska som ett allrengöringsmedel för att döda bakterier överallt i hemmet. Skapa ett par av dessa desinfektion allrengöringsmedel och placera dem i kök, badrum och i bilen. Desinficera toaletter, handfat, kakel och badkar med kraftfulla renare.
4.
Tillsätt 15 till 30 droppar av grapefrukt utsäde koncentrat till den sista sköljningen av din diskmaskin. Det grapefrukt utsäde koncentrera kommer desinficera glas, porslin och bestick.
5.
Förvandla din genomsnittliga flytande handtvål eller diskmedel i en kraftfull antibakteriell tvål genom tillsats av 5 till 10 droppar grapefrukt utsäde koncentrat.
6.
Sterilisera sängkläder och handdukar genom att lägga till 25 till 39 droppar grapefrukt utsäde koncentreras i tvätt samtidigt som du lägger till tvättmedel.

tips och varningar


 • Använd din allrengöringsmedel sprayar rengöringsmedel för att döda svampar och mögel i hemmet. Spraya på formen och Skölj inte.


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:symptom på avgiftning från alkohol

  Relaterade artiklar


 • naturlig hormonbehandling biverkningar
 • hur man kan bota stinkande illaluktande fötter naturligt
 • hur du kontrollerar om din skönhetsprodukter säkra att använda
 • hur man får barnet mer fysiskt aktiva
 • hur du gör din bebis frisk med borstning
 • Hur man sover bättre under dagen
 • hur ska hjärta smart
 • hur ska sluta ta p-piller
 • hur man hittar recept bistånd och läkemedelsindustrin erbjudanden för låga inkomster seniorer
 • vård av äldre med demens
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com