hur man gör hand sanitizer med ingredienser du har hemma

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-05-23
Att göra Hand Sanitizer hemma i två minuter med ingredienser som du har i huset kan bli en ny hushåll knepig. Den fortsatta spridningen av H1N1 har blåst allmänheten att vara flitig med sitt influensa förebyggande beteende. Även om detta omedelbart och viktigt svar från allmänheten är lovvärt, har lämnat hyllan nakna i den lokala mataffären och har tömt lagren av online apotek. Denna artikel kommer gå igenom stegen för att göra billiga, snabb hand desinfektionsmedel.

Även här artikeln visar hur du att producera egen hand sanitizer, kom ihåg att tvätta händerna med massor av tvål och varmt vatten är det bästa sättet att kontrollera bakterier, bakterier eller virus som du har plockat upp från dörr rattar, knappar rulltrappa, livsmedelsbutik kärror lagra eller valfritt antal olika platser. Gudskelov för bärbara sanitizer för när du har varit på tunnelbanan hålla grodden omfattas ledstänger som har hanterats av tusentals människor hela dagen. Innan du bära alla dessa bakterier i din bil, använda lite hand sanitizer att hålla dessa bakterier ur ditt liv och stänga av din ratt och radio. I situationer som denna när du tvättar händerna är opraktiskt, är hand sanitizer din bästa insats för att lämna de bakterier utanför ditt personliga utrymme.

Om du dessutom hittar hand sanitizer i butiken-köp den och använda den. Varför, frågar du, skulle en artikel som visar läsaren hur man gör sina egna hand sanitizer rekommendera köpta sorten? Det är enkelt, har detaljhandeln sorter av hand sanitizer varit föremål för forskning och testats. De är kända för att vara effektiva, att ha en godtagbar "hållbarhet", och de har formulerats med hud mjukgörare, så att de inte är alltför torkar huden. Denna artikel är avsedd för dem som är stirrar på den tomma hyllan där hand sanitizers brukade vara välfyllda

Du behöver:
Isopropylalkohol
. Hårgelé.
Zip top väska.
Mät.
Behållare för hand sanitizer.


1.
Första montera ihop ingredienserna.

Den primära ingrediensen är alkohol. Även massor av internet recept rekommenderar typer av alkohol mixar som har mycket hög alkoholhalt innehåll, fokuserar artikeln på vad vi har i våra egna medicinskåpet. Vanligt förekommande på andra internetsidor recept är användningen av spannmål alkohol! I det här jobbet marknad, förmodligen inte en bra idé att lukta som sprit hela dagen! Detta recept pinnar till traditionella hygienartiklar. Så öppna din medicinskåpet och ta ut 70% isopropylalkohol. Detta är den första ingrediensen. Nästa ingrediens måste vara ett förtjockningsmedel som kommer att hårgelé. Det finns två skäl till varför hårgelé är den näst ingrediens 1. det har redan alkohol så vi vet att det inte kommer YSTA när det blandas med alkohol 2. Det kommer att blanda homogent med alkohol och tjockare isopropylalkohol en gel konsistens. Så medan du är i medicinskåpet, dra ut din andra ingrediensen, hårgelé.
2.
andra montera blanda material.

Du behöver en zip-top smörgås påse (använd liter eller gallon bara om du gör stora mängder). Du behöver en måttenhet, kan detta vara ett mått eller ett snapsglas eller, som i de bilder som visas här, en glasskål.
3.
Tredje Blanda ingredienserna .

Hand Saniterare är mest effektivt när de alkoholhalt är cirka 60%. Därför du vill lägga så lite förtjockningsmedel (hårgelé) som du kan göra Isopropylalkohol tjockna. För detta recept blanda två delar (en liten skål som visas på bilden) av isopropylalkohol till 1 del (1 /2 av den lilla skålen som visas på bilden) av hårgelé. Häll ut isopropylalkohol plats i plastpåse (du kanske vill lägga den i en skål eller mugg för att hålla den upprätt). Cap de isopropylalkohol. Fyll sedan vägen skålen halvfull med hårgelé och placera detta i zip-top väska. Pressa ut luften ur påsen när du försegla zip-top. Lägg denna platta och använda handen för att blanda två ingredienser tills du ser blandningen tjocknar. Detta bör bara ta 30 sekunder.
4.
Fjärde, samla dina dispensering behållare.

Använd en märkpenna för att visa att detta är den hemgjorda hand sanitizer så att när du har möjlighet att köpa mer hand sanitizer från butiken kan du lägga den hemgjorda desinfektionsmedel bort tills du behöver den igen. Om du inte har tomma hand sanitizer containrar använder en tom dispenser handtvål eller annan behållare. För att fylla behållarna klippa av ett litet hörn av botten av plastpåse med en sax.
5.
femte, fyll din tomma behållare hand sanitizer.

Håll påsen som en bakelse väska och fylla.
6.

Sista steget -. Förvara oanvända hand sanitizer

När behållaren är full, och om du fortfarande har hand sanitizer i påsen, nypa det öppna hålet och använder två fingrar för att klämma innehållet ytterligare i påsen, bort från hålet. Använd en slips för en limpa bröd för att stänga hörn tills du behöver den igen.

Tips och varningar


 • tvål och vatten är alltid bäst!
 • använda lagra köpte hand sanitizer om du kan hitta det.
 • Gå www. cdc. gov för officiell information om hur man kan förebygga influensa


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man gör en överlevnadspaket

  Relaterade artiklar


 • hur du kan styra din kropp temperatur
 • förståelse diastoliska blodtrycket
 • hur man kan bota stinkande illaluktande fötter naturligt
 • ading1a "u003e hur man donera ett ägg u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e hitta en klinik
 • Hur man känner igen ekonomiskt och verbala övergrepp mot äldre
 • hur man använder dans för att förbättra konditionen
 • hur man inte vänta på en läkare möte
 • hur man ska behandla symtom mage virus
 • hur man hittar en familjepolitik sjukförsäkring
 • varför är det viktigt att ha bekväma skor?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com