hur man har tvillingar

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-05-27
Många kvinnor drömmer om att ha en baby. Många kvinnor drömmer även för att ha flera barn på en gång. Dina odds för att få tvillingar är ungefär 3 i 100 eller 3%, men om de har tvillingar har alltid varit en dröm för er, så finns det några saker du kan göra för att öka dina odds

Du behöver:.
Bekväm säng .
Dark blad.
vitt brus.
ögonmask.


1.
Vänta att bilda familj. Ju äldre du är desto större är dina chanser att bli gravid tvillingar. Äldre kvinnor är mer benägna att släppa ut mer än ett ägg när de har ägglossning ökar deras chanser att flerbarnsfödsel. Chansen att få tvillingar före 25 års ålder är mindre än hälften av vad det skulle vara efter 35 år.
2.
Öka din vikt. Även om detta kanske inte låter mycket tilltalande, det är vetenskapligt bevisat att kvinnor med ett BMI över 30 har en betydligt större chans att få tvillingar.
3.
Ta fertilitetsbehandlingar. Du ska inte ta fertilitetsbehandling enbart för att försöka föreställa tvillingar. Men om du inte befinner dig som behöver fertilitetsbehandlingar dina chanser att få tvillingar hopp oerhört. Vissa studier rapporterar att använda fertilitet dru1g Clomid ökar dina chanser att få tvillingar än 1 av 5!
4.
Har en mamma eller mormor som hade tvåäggstvillingar. Detta är inte under din kontroll, men om du inte har en mamma eller mormor som hade tvåäggstvillingar eller om du har haft tvåäggstvillingar redan då du är mycket mer benägna att bära en gen för Hyper-ovulation vilket ökar dina chanser att få tvillingar. I motsats till vad många tror, identiska tvillingar är ett resultat av slump och sker i samma takt i alla populationer.
5.
Ät jams. Studier visar att dubbla priserna är högre i populationer som äter stora mängder jams. Detta tros bero på jams innehåller en kemikalie som kan orsaka hyper-ovulation därmed öka chanserna att få tvillingar.
6.
Ät och drick mejeriprodukter. Äta en kost som innehåller mjölkprodukter gör dig fem gånger större risk att få tvillingar än att äta eller dricka inga mejeriprodukter alls enligt en undersökning från 2006. Detta tros vara resultatet av tillväxthormoner som ges till kor reagerar med kvinnans hormoner som ökar ägglossning.


Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man får klimakteriet hjälper

Relaterade artiklar


 • att förbättra dålig hållning
 • hur man förstår riskerna med att ta Tylenol
 • fördelarna av grönt te olja i tvål
 • bostäder vatten behandlingsmetoder
 • hur man hittar en grupp terapeut
 • hur att sträcka på receptbelagda läkemedel dollar även om du har sjukförsäkring försäkring recept
 • Fördelarna med tea tree olja
 • hur är ett foster påverkas av drog-eller alkoholmissbruk?
 • hur man ska behandla munsår snabbt
 • hur man kan hjälpa ditt barn att gå ner i vikt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com