hur man kan öka livmoderhalsen

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-23
Livmoderhalssekretet spelar en mycket viktig roll i föreställningen. Slidan är normalt en väldigt sur och fientlig miljö för spermierna. Men under en del av din cykel (särskilt dagarna fram till ägglossningen) livmoderhalsen ökar i volym och blir tunn och stretchig (liknar rå äggvita) som ger en skyddande miljö för spermierna. Detta livmoderhalssekretet underlättar befruktning genom att låta spermierna leva i flera dagar och påskynda sin resa in i livmodern och äggledarna. Tyvärr har vissa kvinnor inte producera tillräckliga mängder av denna skyddande livmoderhalssekret göra befruktningen svårt. Lyckligtvis finns det sätt du kan öka livmoderhalsen produktionen och eventuellt bli gravid snabbare och enklare

Du behöver:
Ditt sinne /hjärna, kors pussel ord, pussel suduko, kortlek, en Game Boy spel , att vilja spela vissa spel.


1.
dricka vatten. Om din kropp inte är adekvat hydrerade, då kan det vara svårt att producera tillräckligt med livmoderhalssekretet vara till nytta. Dricka åtta 8 oz. glas vatten kommer att se till att du inte hindrar produktion av livmoderhalssekretet genom att bli ännu lite uttorkad.
2.
Minska koffeinintag. Koffein är vätskedrivande och kan orsaka vätskeförlust hindra din hydrering ansträngningar från steg ett.
3.
Sluta röka. Du bör redan ha slutat röka om du försöker bli gravid, men om du inte har detta kan förbättra kvaliteten och storleken på din livmoderhalssekret.
4.
Ta en hosta läkemedel som innehåller guaifenesin. Guaifenesin är en slemlösande och kan användas för att öka livmoderhalsen genom att lossa och gallring det. Ta 2 teskedar tre gånger per dag i dagarna fram till ägglossningen. Dock kanske du vill rådfråga din läkare om du är osäker på om du verkligen har otillräckliga livmoderhalssekretet eftersom alltför mycket livmoderhalsen kan också hindra befruktning. Din läkare kan ordinera guaifenesin i tablettform om det behövs.
5.
Prova Hem Rättsmedel. Det finns många huskurer som tros öka livmoderhalsen. Medan ingen har vetenskapligt bevisad, kan du ge en ett försök. Dessa huskurer inkluderar dricka grapefruktjuice, med olja nattljusolja (före ägglossningen endast), med linfröolja (efter ägglossning), äta morötter och undvika mjölkprodukter som gör slem tjock.
6.
Prova OTC-produkter. Det finns också produkter som du kan köpa som specifikt hävdar att hjälpa öka livmoderhalsen som FertileCM av Fairhaven Health. Men, som nämnts ovan kanske du vill rådfråga en läkare innan du försöker denna metod.

tips och varningar


 • Om försök att öka livmoderhalsen inte är framgångsrikt och du har en bekräftad brist på cervixmucosan sedan intrauterin insemination (IUI) kan vara en lösning .


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man gör hand sanitizer med ingredienser du har hemma

  Relaterade artiklar


 • när är det lättast att bli gravid?
 • vad är en graviditet kalender?
 • hur man kan förhindra missfall
 • hur du kontrollerar att du är säker när du blandar mediciner och mat
 • utvecklingen av muskler i ett foster
 • hur du får ditt blodtryck under kontroll
 • hur man känner igen när en förälder behöver hjälp
 • livsmedel som sänker LDL & höja HDL
 • hur man blir och förbli frisk-8 sätt
 • hur man använder huskurer mot mensvärk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com