hur man kan sluta röka utan viktökning

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-20
Många människor är rädda för viktökning som ofta uppstår efter att sluta röka. Många gånger kvinnor också använda rökning kasta pounds innan ett speciellt tillfälle, bara för att upptäcka att cigaretter är en hård vana att sparka. Att sluta röka behöver inte automatiskt leda till viktökning. Det finns några enkla steg kan du vidta för att hålla trimma medan du ger upp din rökning missbruk. Denna artikel belyser de senaste rekommendationerna om hur man kan sluta röka utan viktökning
1.
Många ser en omedelbar viktökning efter de slutar röka eftersom de försöker göra för mycket på samma gång. De sluta röka, anta nya, hälsosammare vanor och försöka övervinna de symptom på tillbakadragande från nikotin. Det är helt enkelt för mycket att göra på samma gång. Innan du ger upp din röker, anta sundare vanor som kommer att hålla din vikt från ballongflygning. Bli inte förskräckt, åstadkomma en förändring "i ditt liv lite i taget.
2.
Så, innan sluta röka, börja ett nytt träningsprogram som kommer att hålla din ämnesomsättning hög efter att du ger upp cigaretter. Det kan kännas dumt att lysa upp en rök efter en joggingtur, men det är bara poängen. Cigaretter kommer inte att ha en plats i ditt nya, hälsosamma livsstil. Oavsett övning du väljer, hålla den för en månad så att du kommer att bilda en ny vana, innan du släpper din gamla, nikotin vana.
3.
Efter träningen blir en del av din liv, kan du börja avta rökning. Det är ofta lättare att sakta sluta röka istället för att gå cold turkey. Du kommer att märka att maten börjar smaka bättre när man slutar röka, frestande dig att äta mer än du borde. Försök att undvika frestelsen under övergångstiden.
4.
Du vill föra dagbok för att identifiera de tidpunkter då din hunger efter nikotin är starkast. Normalt är dessa cravings hända vid samma tidpunkt varje dag. Din blogg kommer att hjälpa dig att förutse den tid då du har störst chans att glida in i en rykande dimma. Vara proaktiv och planera gemensamma aktiviteter för den tiden. En rask promenad kan hjälpa till att få din uppmärksamhet på din hunger och tillbaka till ditt nya sätt att leva-där det hör hemma. Fortsätt röra att undvika att äta och viktökning.
5.
Håll din blogg går under minst tre månader. Notera när din hunger börjar och vad du gjorde för att bekämpa dem. Vanligtvis om du kan fylla din mun (med något annat än mat) det kommer att hjälpa. Dricka från en vattenflaska, tugga på en penna eller tuggummi eller suga på en slickepinne-vad fungerar för dig. Din blogg kommer att hjälpa dig att spåra din mest effektiva strategierna. Att sluta röka behöver inte resultera i vikt.

Tips och varningar


 • paket om dagen rökare kommer att spara cirka $ 1. 250 per år, efter att de slutar.


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man bygger promenadkäppar

  Relaterade artiklar


 • hur de ska hålla unga
 • hur man kan hjälpa de äldre med läkarbesök
 • det mänskliga embryots utveckling av tvillingar
 • Hur fungerar ett buken ultraljud arbete?
 • hur är navelsträngsblod juveler?
 • vad som orsakar lila bristningar?
 • hur man kan kontrollera om en njursten
 • ading1a "u003e Hur sänka kolesterolnivåerna u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e få din nivåer kontrolleras
 • hur man kan minska avgifter i Medicare
 • Hur behandlar man magsjuk?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com