hur man kan undvika ett missfall med muskelknutor

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-18
Muskelknutor köttiga, godartade svulster som kan visas i och runt livmodern. Muskelknutor kan leda till ökade menstruationsblödningar, smärta i buken och en ökad risk för missfall. Många kvinnor lever med sina Myom och kan bära ett barn till full sikt samtidigt som muskelknutor i livmodern. Oftare, muskelknutor orsaka kvinnor att bli oförmögen att bära en baby till term såvida de inte har Myom opererats bort från livmodern. Här är en guide som hjälper dig att undvika ett missfall genom att kirurgiskt ta bort din Myom.

Du behöver:
Doctor
. Kirurg.
Sjukhuset.


1.
Schemalägg din operation efter att ha fått godkännande av din läkare att gå igenom med buken myomectomy, eller avlägsnande av Myom. Checka in och registrera dig på sjukhuset, och försöka slappna av.
2.
Emot anestesi från anestesiolog. För en buken myomectomy bör du få en narkos, vilket innebär att du kommer att vara helt sova för operation. När du sover, kommer kirurgen att göra en 2-3 tum långt snitt strax ovanför blygdbenet. Detta snitt liknar den typ en kvinna kommer att få under en Kejsarsnitt födelse, och kommer att läka med minimal ärrbildning.
3.
Kirurgen tar bort muskelknutor genom att känna dem med händerna och använda små instrument för att försiktigt ta bort Myom. Detta förfarande sker noggrant och kommer att hjälpa din livmoder att bära ett barn till sikt. När kirurgen har tagit bort alla Myom, kommer hon nära snittet med hjälp av kirurgiska stygn eller suturer.
4.
Återhämta sig på sjukhuset för det begärda beloppet tid, vanligen tre dagar . Du får intravenös medicinering för att hjälpa till att lindra smärta vid återvinning och kommer att övervakas av sjuksköterskor och läkare för att säkerställa att du är läker ordentligt och inte har en infektion. Efter den tredje dagen, kommer du att få lämna sjukhuset. Full at-home återhämta tar mellan fyra till sex veckor.


Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hem rättsmedel för hosta & näsa trängsel

Relaterade artiklar


 • hur man ansöker om gratis sjukförsäkring för barn (i Pennsylvania)
 • hur man ska förstå alkohol allergier
 • Hur fungerar ett buken ultraljud arbete?
 • beräkna kroppsfett i tonåren
 • hur man använder maca för klimakteriet
 • Hur Flomax arbete?
 • hur de ska hålla unga
 • hur man kan övervinna depression under graviditeten
 • litium biverkningar på graviditet
 • hur man använder mandelolja
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com