hur man minimerar påverkan från säsongsbunden allergi

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-28
Enkelt, (ibland) sällan föreslog tips på att minska effekterna av säsongsbunden allergi mot pollen och mögelsporer. Skrivet av ett livslångt allergiker

Du behöver:.
Ögondroppar
Luftkonditionering.
Andningsmask.
. . Allergimediciner


1
Under mina år av att leva med pollen allergier, har jag funnit denna en sak att vara den viktigaste-om du tar en allergimedicin såsom Claritin, Allegra, Clarinex, Zyrtec, etc. , ta den omedelbart efter att komma ur sängen på morgonen.

Detta blir den medicin in i ditt system innan du ger dig ut och utsätts för pollen /allergener. Om du väntar att ta medicinen tills du börjar uppleva symptom som kliande ögon och nysningar kan det ta timmar för medicinen att tillhandahålla fullständig befrielse.
2.
Om du har luftkonditionering i ditt hem, bil och arbetsplats, använd det! Håll dina fönster på alla dessa ställen stänger under rusningstid pollen och allergi säsonger som påverkar dig. När i bilen, se till att du använder återcirkulera funktion (utlopp för uteluft är stängd), annars kommer du att få allergener i bilen. .
3
Undvik tid utanför under toppen pollen timmar på 5-10 AM. Om du måste vara utomhus, försök att begränsa den tid och undviker att gå ut på blåsiga dagar om möjligt.

varma, torra och blåsiga dagar är värst för allergiker. Dessa villkor kan pollen att stanna luftburna längre, öka de belopp som du kommer i kontakt med.
4.
När utanför, speciellt när man gör trädgardsarbeter (som att klippa gräset), använd ett filter och åtsittande skyddsglasögon för att hålla allergener ur din näsa och ögon. Du kan köpa dessa på platser som Lowes och Home Depot.
5.
Innan jag kom tillbaka in i huset efter att ha utanför, skakar på huvudet och borsta av sig. Detta kommer att få några av de pollen och andra allergener ur håret och av dig kläderna, minimera vad du sätta i hemmet.

Väl inne, tvätta ansiktet, händer och armar för att ta bort pollen som kan vara fast på bar hud exponeras. Detta kommer att hålla dig från att oavsiktligt flytta pollen i ögonen och /eller näsa.
6.
Se till att du dricker mycket vatten. Detta kommer att hjälpa din kropp spola allergener från ditt system. Detta gäller särskilt för dina ögon. Om du är ordentligt släckt, kan dina ögon riva lättare, tvätt pollen damm från ögonen och minimerar irritation. Fuktgivande ögondroppar liknande sådana under Visine och Clear Eyes märken kan också hjälpa till i detta avseende.
7.
Om du har husdjur, hålla dem inomhus så mycket som möjligt under hög pollen säsong. Deras hår och päls kommer pollen fälla och sätta dem i ditt hem, öka din exponering.

tips och varningar


 • Se din läkare om hjälp att välja rätt allergi medicin för din känslighet.
 • alltid rådgöra med en läkare innan du tar något nytt läkemedel.


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:Hur sova efter att ha arbetat en midnatt skift

  Relaterade artiklar


 • Fördelarna med ångbastu
 • simbassäng kemiska faror
 • Vad händer med kroppen när du sover?
 • hur man ska leva ett friskt och lyckligt liv varje dag
 • hur man kan sluta röka
 • Hur är vårdhem påverkas av pension baby boomers?
 • Hur får man en fräschare hy
 • hur man identifierar hjärta tecken attack varning i kvinnor
 • hur man känner igen en svampinfektion
 • hur man kan bli av med vårtor under graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com