hur man skall tillhandahålla cobra subvention vård

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-05-31
Den nya COBRA sjukvård lagändringar trädde i kraft när president Obama undertecknat den amerikanska Återvinning och Reinvestment Act 2009. Dessa förändringar påverkar alla arbetsgivare som nyligen sagt upp någon anställd ofrivilligt mellan den 1 september 2008 och den 31 december 2009. Följande steg är inriktade på att hjälpa arbetsgivare administrera COBRA fördelar och följa de nya reglerna COBRA
1
reda vad fd anställda kan vara berättigade till COBRA subvention. Alla tidigare anställd som ofrivilligt avslutades av ditt företag mellan den 1 september 2008 och den 31 december 202C är berättigade till COBRA subvention. Krediten gäller endast de som ofrivilligt avslutades och inte de som frivilligt lämnat företaget. Sammanställa en förteckning över dessa personer i företaget och även deras bidragsberättigande makar och underhållsberättigade. COBRA bidrag kan pågå i upp till nio månader för varje bidragsberättigad individ.
2.
Kontrollera med din vårdgivare och dina lagar tillstånd att ta reda på COBRA kraven för din hälsa plan. Varje grupp hälso-plan som är föremål för COBRA regler också kommer att omfattas av COBRA krav fortsättning täckning. Om du är en arbetsgivare i en grupp plan, kommer du förmodligen bli skyldig att betala 65% till Cobra fortsatt täckning subvention. Den avslutas anställde är skyldig att göra de andra 35% betalning.
3.
Ta COBRA vård arbetsgivare kredit återbetalning skatt genom att lämna in blankett 941 till IRS på din kvartalsvis federal självdeklaration. Äran på linje 12a i form 941 och lägga till hur många personer företaget betalat subventionen på linje 12b. Enligt IRS, den "beloppet för COBRA subvention arbetsgivaren tillhandahåller under kvartalet (baserat på 35 procent premie betalningar från bistånd som kan individer under kvartalet) kommer att behandlas som om de har deponerat den första dagen i det kvartal som och tillämpas mot arbetsgivarens insättningskrav. "Därför kan arbetsgivaren minska mängden löneskatt skyldig till IRS grundar sig på detta nya Cobra skatteförmån.
4.
Underhåll underlag när de ansöker COBRA vård kredit subvention skatt. Följande handlingar bör bevaras: intäkter från enskilda personer som betalar sin 35% andel, bevis för betalning i rätt tid till vårdgivare för att ge COBRA fortsatt täckning, och ett register över SSN av alla kartlagda tidigare anställda
.

Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man undviker tvättbjörn spolmask

Relaterade artiklar


 • Hur får man en fräschare hy
 • Hur sluta röka med Wellbutrin
 • människohår tillväxt
 • hur man förstår varför din grönt te kanske inte är så frisk som du tror
 • typer av linser öga glas
 • hur man ordentligt hand om kontaktlinser
 • hur du håller ditt hjärta friskt och gå ner i vikt
 • hur man kan hjälpa ett barn med en kall
 • hur man förstår vad som orsakar yrsel när du står upp snabbt
 • vad som väntar i en koloskopiundersökning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com