hur man vara realistiska om värmevallningar

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-25
Värmevallningar har varit centrum för ack så många skämt. Men för de flesta människor som lider igenom dem, kan värmevallningar förlora sin humor snabbt. Vad är värre, med all den information som cirkulerar att berätta kvinnor exakt vad som väntar, kan frustrationer hamna lägga till elände när verkligheten motsvarar inte förväntningarna

Du behöver:. .
32 uns vatten


1.
Värmevallningar faktisk temperatur förändringar i kroppen som orsakas av kroppsyta cirkulatorisk utvidgning. De är vanliga symptom på klimakteriet eller klimakteriet. De kan orsaka röd rodnad i huden, svettningar, frossa och även en tillfällig ökning av hjärtfrekvensen. Den sista symptomet kan vara lite skrämmande, vilket gör kroppen känns konstig, eller i otakt. Den exakta orsaken till värmevallningar är oklar och andra problem kan uppstå av brist på sömn när blinkar förstöra sömnkvalitet i form av "nattliga svettningar".
2.
viktig sak att veta om värmevallningar är att det inte finns någon exakt vetenskap att förklara eller kontrollera dem. Åtminstone inte ännu i alla fall.
3.
Räkna med att övergången igenom klimakteriet kan ge olika symptom för olika människor. Några lyckliga kvinnor får ingen värmevallningar alls. Vissa kvinnor får extrem varm blinkar. Vissa får bara ljusa. Andra får dem bara på natten. Ofta varar bara ett år eller två. Men det finns människor som kommer att ha värmevallningar under resten av deras liv. Likaså vissa människor får panikattacker, humörsvängningar eller andra symtom på perimenomenopause och klimakteriet.
4.
Dessutom vet att olika behandlingar fungerar för olika människor. De flesta kvinnor gör hormonbehandling ge befrielse från olika symptom, men valet av hormonet typ, märke och form av administration bör noggrant undersökas hålla biverkningar i åtanke. Det finns många holistisk och växtbaserade läkemedel som människor svär. Det bästa du kan göra är att prova de möjligheter som mest tilltalar dig och se vilka, om några, att du känner dig bäst både psykiskt och fysiskt.
5.
Kort sagt, istället för att förvänta någon att ge dig en korrekt prognos av din individuella erfarenhet av varm blinkar, försöker vara realistisk. Din kropp kommer att förse dig med din egen erfarenhet. Om du har tur, kan du passera klimakteriet med några negativa symptom alls. Den bästa gissning ledtråd fortfarande av att titta på den erfarenhet din mamma hade med klimakteriet. Och även detta är inte en garanti för att din upplevelse kommer att vara densamma! Så försök att vara realistiska värmevallningar. Oavsett vad någon annans erfarenheter är, kan ditt vara annorlunda. Om du kan undvika att döma dig själv eller säga till någon annan att vänta, åtminstone du inte kommer att lägga till rädsla, frustration och oro för obehaget av värmevallningar.
6.
För mer information om hur man ska vara realistiska om värmevallningar, kontrollera Resource nedan.


Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man gör Kegel övningarna korrekt och säkert

Relaterade artiklar


 • hur de ska hantera under en kris graviditet
 • hur man håller fötterna friska och passform
 • hur du kan hjälpa ditt barn äter mer grönsaker
 • kan hus mögel göra dig sjuk?
 • hur de kan utöva vid rengöring
 • funktioner i immunförsvaret
 • om bristningar efter graviditeten
 • hur man kan slå sömnlöshet och sova - del 2
 • Vilka är de medicinskt bruk av steroider?
 • hur man ska äta om du har systemisk lupus
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com