orsaken till perimenopausal ångest, skakningar och darrningar

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-05-06
Ångest, skakningar och darrningar är symptom som följer med uppkomsten av klimakteriet. Identifiera hormonella förändringar, och genomförandet av metoder för att förebygga eller minska symtom, kan hjälpa till med detta mitt i livet förändras. Förstå effekterna av dessa hormoner inducerad psykologiska och fysiologiska symptom kan hjälpa kvinnor vet när du ska söka ytterligare läkarvård

Orsaker

perimenopausal ångest, skakningar och darrningar är ofta upplevt på grund av fluktuerande hormonnivåer (östrogen och progesteron). Fysiologiska och psykologiska förändringar under mitten av livet kan också bidra till klimakteriet ångest, skakningar och darrningar.

Identifiering

Laboratorietester bekräftar östrogen och progesteron nivåer kan hjälpa till att identifiera om perimenopause är orsaken.

Effekter

perimenopausal ångest, skakningar och darrningar kan få dramatiska effekter för kvinnor. Kvinnor upplever dessa symtom ska söka professionell hjälp, och fråga om den bästa metoden för diagnos och behandling. Hormonellt inducerade skakningar och darrningar kan också lägga till ångest och oro förändringar som sker under mitten av livet.

Överväganden

Ångest, skakningar och darrningar är ofta det första tecknet på klimakteriet. Många kvinnor känner ofta missförstådda och ofta har svårt att förstå denna förändring i livet.

Förebyggande /Lösning

Dessa symptom kan underlättas genom att upprätthålla en hälsosam kost, undvika koffein, hålla en etablerad motion rutin, att upprätthålla en sund vikt, begränsa alkoholkonsumtionen, inte röka och genomföra tillräcklig sömn och vila. Multivitamin kan kalcium och örtmediciner hjälper också. En läkare kan ordinera en låg dos p-piller, antidepressiva eller använda hormonbehandling (HRT).

Varning

Det är viktig att komma ihåg att rådfråga en läkare för ångest, skakningar eller tremor i samband med klimakteriet, eftersom dessa symptom kan tyda på en underliggande medicinska problem och ytterligare utvärdering kan behövas.

Previous:granatäpple lever rengörningen Next:vad är en topp flödesmätare?

Relaterade artiklar


 • biverkningar av prenatal vitaminer
 • vad som orsakar grå starr?
 • hur man hittar sjukvård för ett barn med Downs syndrom
 • hur man ska behandla jäst infektioner under graviditet
 • hur man blir en licensierad beroendeterapeut
 • hur man odlar bröstvävnad
 • hur man använder gå som bas för att nå målet maraton
 • hur man rengör ett hus av en springmask angrepp
 • information om grupphem för barn
 • nervskada symptom i en arm
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com