Fördelarna med detox kolon rensningen

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-18
Känner du dig trött eller trög, eller erfarenheter uppblåsthet och gas efter att ha ätit? Ett stressigt schema, stress, minimal sömn och en ohälsosam kost kan orsaka din kolon att fungera dåligt. Din kropp har förmågan att eliminera slöseri naturligt. Men under senare år har detta blivit svårare på grund av ökade mängder av förädlade livsmedel och föroreningar. Kolon avgiftning eliminerar gifter i kroppen, som befrias från sjukdom som kan påverka hela kroppen fungerar så bra som ditt hår, hud och naglar

Vad är Detox Kolon Rensningen?

En detox kolon rensningen uppmuntrar till god matsmältning istället för maskering den. Processen för spolning orenheter och parasiter från tjocktarmen kan ske med naturlig kolon rengöra, växtbaserade blandningar te eller cocktails juice gjord på färsk frukt och grönsaker.

Historia

Kolon rensningen går tillbaka mer än 3000 år, och det utövades av egyptierna. Européerna antog även praxis för att förbättra hälsa mot sjukdom och ångest. Sedan äldre tider har framsteg inom kolon behandling, förutsatt grundlig behandling för friskvård i tarmkanalen.

Fördelar

En frisk kolon betyder en sundare kropp. Du kan ha mer vitalitet, bättre sömn och frisk hud. Frihet från huvudvärk, förstoppning, irriterad tarm, gas och trötthet är förmåner från detox kolon rensningen. En hälsosam matsmältningssystemet är bra när övervakningen vikt.

Förberedelser

Innan en detox kolon rensningen är det viktigt att rådgöra med en läkare. Beroende på din nuvarande hälsotillstånd och mediciner han kan ge råd om rätt strategi. Ta för vana att dricka mycket vatten dagligen. Detta håller kroppen hydrerad och är bra för njurar och tarm funktion.

Köper produkter

Detox kolon rengöra och detox örtteer finns på hälso-återförsäljare och på nätet. Färska frukter och grönsaker till juice drinkar kan köpas på lokala livsmedelsbutiker inom detaljhandeln och jordbruket marknader.

Previous:granatäpple lever rengörningen Next:symtom på en förbipasserande njursten

Relaterade artiklar


 • hur man minska risken för en andra hjärtattack
 • hur man har en frisk familj och hem
 • hur man sänka kolesterolnivåerna
 • hur man kan förbättra sova på natten
 • Hur Flomax arbete?
 • hur att donera ett ägg
 • fördelar och nackdelar med att använda Gardasil vaccinet
 • hur man kan stoppa inkontinens hos män
 • Vilka är orsakerna till fötter smärta?
 • hur man kan sänka blodtrycket för att hjälpa en blåsljud
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com