Hur man förbereder sig och förhindra svininfluensa

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-08
Svininfluensan, eller H1N1-viruset, är en stor oro att många amerikaner. Det främsta skälet till oro är att vi inte vet mycket om den, eller vad vi kan göra för att undvika det. Jag har gjort en del forskning och ger dig råd och riktlinjer från ledande myndigheter, alla konsolideras till en, lätt att använda resursen

Du behöver:. .
Rikligt med kuddar
Musik eller andra humör-setters så som ljus.
En stödperson.
En stödjande läkare eller barnmorska.


1.
BO dig uppdaterad med de senaste nyheterna om svininfluensan (H1N1)
Här är några värdefulla resurser på nätet där du kan hitta de senaste rapporterna om viruset, inklusive antalet och placeringen av bekräftade fall och förändringar av officiell varning nivåer:

pandemicflu. gov

cdc. gov /swineflu

webmd. com /kyla-och-influensan /svininfluensan
2.
TA SÄKERHETSÅTGÄRDER
Detta är saker du och din familj bör göra varje dag för att upprätthålla en stark och immunförsvar och för att undvika infektioner av alla slag:

1. Tvätta händerna. Detta är numret en sak du kan göra för att undvika upphandlande ett virus. Tvätta händerna ofta och väl, med antibakteriell tvål och varmt vatten. Se alltid till att torka händerna ordentligt.

2. Ät mycket frukt och grönsaker. Den naturliga antioxidanter och vitaminer finns i frukt och grönsaker bidrar till att stärka kroppens naturliga försvar. Dark bladgrönsaker och röda frukter och grönsaker som paprika, tomater och röda bär innehåller mest antioxidanter.

3. Titta på människorna omkring dig. Detta betyder inte gå omkring och anklaga alla som nyser för spridning av svininfluensan. Helt enkelt vara medveten om din omgivning och undvika att vara i små trånga utrymmen med människor som verkar vara sjuk.

4. Ta en immunsystemet vitamintillskott. C-vitamin är en favorit, men multi-vitaminer är en bra väg att gå också. Om du tar någon av dessa normalt, överväga att öka din gör för en tid för att göra ditt immunförsvar ännu starkare.
3.
Om du tror du eller någon du känner kan ha SVIN FLU (H1N1)

Om du är sjuk, stanna hemma från arbetet. Du kanske eller kanske inte har svininfluensa, men oavsett är det sista du vill göra sätta andra personer i riskzonen.

Ring din läkare innan du går i. Din vårdpersonal kommer att ge dig råd om vad du ska göra härnäst. Detta kan innebära ett kontor besök, men ringer först kommer att ge dem tid att förbereda och undvika att patienter i väntrummet finns risk för smitta varandra.
4.
* Det är ingen garanti för att efter dessa åtgärder kommer att hindra dig från upphandlande något virus. Men om du utbilda dig, sätta in förebyggande åtgärder och rådfråga en läkare med något problem du har, kommer du vara bättre förberedd än om du inte gör någonting. *


Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man behandlar spindel vener med huskurer

Relaterade artiklar


 • rökning effekter på foster
 • hur att främja goda matvanor hos barn
 • hur man lära känna Jesus som vän
 • hur man styr svininfluensan med att tvätta händerna
 • hur man gör med läkemedel ordentligt
 • Tubal graviditet symptom
 • förbereder sig för en koloskopi med miralax
 • hur du skyddar ditt barn och förhindra oavsiktlig förgiftning
 • nervskada symptom i en arm
 • hur man känner sig sexig under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com