Vilka är fördelarna med döda havet salter?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-25
Döda havet ligger i Jordanien, Israel. Det är 11. 385 meter under havsytan. Dess strand linjer är den lägsta punkten på jorden på torra land. I biblisk tid tjänade som tillflyktsort för kung David. Herodes den store gjorde det till världens första kurort. Cleopatra sägs ha behållit sin skönhet med Dead havssalt. Idag är det känt för sina terapeutiska fördelar och det är en populär semesterort för resenärer från hela världen

Du behöver:.
Lus kam
Majonnäs.
Duschmössa.

Betydelse

Sedan urminnes tider har vattnet i Döda havet har utmärkt sig för sin terapeutiska och medicinska effekter. Normal havsvatten är 3 procent salt. Döda havet innehåller 27 procent av olika salter. Mineralerna i dessa salter innehåller magnesium, kalium, kalciumklorid och bromider. Det är fördelaktigt för dem med muskelvärk, stress, hudproblem, sömnlöshet och ledsjukdomar.

Magnesium

Magnesium är en egenskap av Döda havet salter. Detta mineral är som används för att lindra stress, förebygga vätskeretention, har en lugnande effekt på kroppens nervsystem och bromsa åldrandet av huden.

Kalcium och Bromide

Döda havssalt innehåller kalcium, en viktig faktor för att stärka ben, tänder och naglar. Det är också rikt på bromider, som hjälper musklerna slappna av och minska stelhet i kroppens lemmar.

Kalium

Det kalium i Dead Sea Salt som spelar en viktig roll för idrottsmän och motionärer. Det fungerar som en energi lyftare, och det fyller många viktiga mineraler förlorade efter extrem motion.

Badplats med döda havssalt

Dead Sea Salts finns i många varianter. De varierar i storlek, konsistens, färg och doft. Dead Sea Salt kan badas i att hjälpa till med värk och smärta eller att bara koppla av. Oparfymerat Dead Sea Salt bäst används för att behandla psoriasis, eksem och andra hudåkommor.

Fakta

Döda havet regionen är för närvarande ett etablerat centrum för hälsa och medicinsk forskning. Utöver de medicinska fördelar många hävdar efter blötläggning i Dead Sea Salt, vissa drabbas av sjukdomar i andningsorganen och sjukdomar som cystisk fibros har bibehållit befrielse från områdets ökade atmosfärstryck.

Previous:granatäpple lever rengörningen Next:förståelse njurfunktion

Relaterade artiklar


 • hur man väljer en organisk välling
 • hur man hittar en läkare som tar Medicaid och Medicare
 • hur du hittar den bästa blodtrycksmätare för hemmabruk
 • hur de kan utöva under graviditeten
 • hur man undviker bakterier i offentliga
 • olika mediciner för att hjälpa att sluta röka
 • Hur man känner igen symtomen hjärtinfarkt hos kvinnor
 • kan p-piller orsaka missfall?
 • huskurer för dålig andedräkt
 • hur man skär ner på koffein
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com