hem rättsmedel för svampinfektioner hos barn

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-10
Barn upplever de försvårande och obekväm effekter av jäst infektioner i allt snabbare takt. Även om många tror att problemet påverkar bara kvinnor kan barn av båda könen upplever smärta och irritation av en svampinfektion på grund av olika orsaker

Betydelse

Jäst infektioner hos barn kan presentera på många sätt. Barn som använder antibiotika och äta socker, raffinerat mjöl och förädlade livsmedel löper större risk att drabbas av dessa infektioner.

Typer

Medan extrem rodnad och klåda i ljumskarna är vanligt, kan infektioner drabbar även matsmältningssystemet, vilket leder till kolik och andra intestinala nöd. Trast, framgår av en vit beläggning på insidan av munnen, kan även förekomma i yngre drabbade.

Behandling

Förebyggande åtgärder är nyckeln till jäst infektioner och starta en hälsosam diet rutin kan även lindra effekterna av en infektion pågår. Men barn oftast kan studsa tillbaka snabbt från en släng med huskurer som inte har några biverkningar.

Yoghurt

Det är viktigt att bara använda osötad, vanlig yoghurt. Färsk frukt kan läggas till, men sötningsmedel bör undvikas. Inte bara kan detta rättsmedel ätas, kan det vara mycket lugnande när topikalt applicerad på drabbade kroppsdelar också.

Eteriska oljor

Tea tree och lavendel eteriska oljor är mycket hjälpsam i att förstöra jäst kolonier. För barn bör oljor spädas med en transportör olja för att undvika en brännande känsla. De oljor kan även läggas till yoghurt när smetas över irriterad hud.

Diet

Kost hög i bearbetade livsmedel och sockerhaltiga godis är katalysatorer för jäst kolonisation, och bör undvikas. Barn som lider av jäst infektioner längtar efter oftast godis, eftersom det är jästen överlevnad mekanism. Bryta den onda cirkeln kan vara svårt, men symtomen är oftast elimineras när mer näringsämnen livsmedel införs med större frekvens. Lägga till en daglig portion yoghurt kan återställa balansen i systemet också.

Previous:granatäpple lever rengörningen Next:Varför ta folsyra?

Relaterade artiklar


 • symtom på graviditet kontra symtom på klimakteriet
 • hur man vet varför bröst är bäst
 • hur man kan stoppa snarkning när de sover på ryggen
 • vad som orsakar bröst för att öka?
 • hur man gör en sats diarré nödsituation
 • hur du köper billig glasögon från zenni optiska
 • effekterna av alkohol på hjärnan tonåriga
 • Hur är penicillin gjort?
 • fördelar av solarier
 • hur man stoppar hicka döda i sina spår
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com