hur du håller din familj friska

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-06-05
Det finns många saker en familj kan göra tillsammans. Familjer kan bo, äta, gå på semester, titta på filmer, eller göra en myriad av andra saker tillsammans. Familjer kan även vara friska tillsammans. Här är några tips som kan guida dig och din familj på väg att leva hälsosammare
en
Njut familjemåltid gånger. Minst en gång om dagen, oavsett om frukost, lunch eller middag, ägna en måltid för tiden med familjen. Enligt Journal of American Dietetic Association, om familjer regelbundet äter en hälsosam måltid tillsammans, barn är mer benägna att träda fram som frukt och grönsaker äter vuxna.
2.
Gå till mataffären som en familj. Om du inte kan få hela familjen att gå till mataffären tillsammans, sedan göra en inköpslista tillsammans. Få dina barn, make /maka och andra familjemedlemmar är inblandade i att bestämma vad hälsosam mat att köpa för veckan. Ju mer dina familjemedlemmar har något att säga i vilken mat är köpt, desto mer sannolikt är det hälsosamma livsmedel accepteras och uppätna av varje medlem.
3.
Gör måltider vid tillsammans. Eller om inte alla är lediga att sitta ner för att skriva vilka måltider, sedan planerar att skaffa allas godkännande om veckans meny. Ju mer involverad dina familjemedlemmar är i beredningen av livsmedel köpt, desto mer sannolikt att de kommer att vara att konsumera det.
4.
Familj hobbies som innebär utövande föreslås. Oavsett om det är en sport som tennis, löpning, simning, eller en dans, planerar på att göra en verksamhet som en familj. Inte bara kommer din familj att bli ihop genom att dela en aktivitet, men du kommer också att få möjlighet att band som du delar mer saker gemensamt.
5.
Ge positiv förstärkning. Säg uppmuntrande saker till dina familjemedlemmar att främja en högre självkänsla. Ju mer stödja dig och din familj erbjuda varandra, desto mer förtroende varje person kommer att vinna. Förtroende och hög självkänsla är avgörande aspekter för att upprätthålla en sund själ och kropp. Därför motivator inte en förtalare.
6.
Var en god förebild. Kom ihåg, förstör en dålig äpple hela bunten. Det positiva, på rätt spår, och engagerad. Du kommer vara glad att du gjorde.


Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man hittar rätt läkare i ditt område

Relaterade artiklar


 • vad som orsakar ADHD hos barn?
 • hur man lindra smärre brännskador
 • Fakta om tonåriga rökning
 • hur man använder en polar klocka hjärtfrekvens
 • hur man övning med syrgasbehandling
 • fakta om att inte röka för barn
 • hur man kan bota en kliande torr hårbotten
 • hur platsen symtom på toxisk chock syndrom
 • hur man ska behandla bronkit hemma och bli friskare
 • hur man ser ut och känns yngre friskare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com