hur man behandlar spindel vener med huskurer

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-08
Oftast märke på anklarna, lår och fötter, spindel vener är små, vidgade blodkärl som liknar blått eller lila vridna, taggiga linjer. Ofta orsakas av ärftlighet, hormonella förändringar, dålig cirkulation eller stående under längre perioder, kan webb-som spindel vener vara fula, klåda eller vara smärtsamma vid beröring. Om du har en måttlig fall av spindel vener eller inte är redo att hjälp av en ven specialist, anser att dessa metoder för att behandla spindel vener med huskurer
1.
Minska trycket i dina ben och fötter som kan leda till spindel vener genom propping benen upp när du sitter eller vila . Behandla spindel vener med huskurer också känd för att öka cirkulationen och stärka ådror som raska promenader, simmar, cykelturer eller övningar som vadpress (långsamt rullande upp till bollar av dina fötter och ner igen).
2 .
Håll spindel vener från att bli sämre genom att undvika åtsittande kläder och sittande eller stående ställning som kan begränsa blodflödet i benen. Om du vet att du kommer stå för en lång tid, anser bär stödstrumpor finns på apotek. Bära slang komprimering är en spindel ven behandling som kan hålla blodet från sammanslagning i Spider vener och minskar svullnad.
3.
Ändra din kost för att äta mat som kan förbättra hälsan hos din ådror. Behandla spindel vener med huskurer som inkluderar äta mer C-vitamin-rika livsmedel, i synnerhet frukter som blåbär, apelsiner och grapefrukt bjudet för att öka styrkan i dina blodkärl. Vitamin K-rika livsmedel som magert kött, tomater och gröna grönsaker har också varit känt för att minska mängden och svårighetsgraden av ådernät.
4.
Försök att behandla spindel vener med huskurer som att slå spindel vener med mjuka trasor indränkt i äppelcidervinäger i trettio minuter. Utföra denna behandling spindel ven två gånger per dag rapporteras att förbättra utseendet på spindel vener efter cirka åtta veckor.
5.
Vrid för naturläkemedel. Konsumerar kastanjer ört hästen har visat sig öka cirkulationen, stärka ven väggar för att minska nya spindel vener och lindra blodkärl svullnad och missfärgning. Det är rekommenderat att ta två 50 mg kapslar hästkastanj varje dag, men se till att rådgöra med din läkare om eventuella biverkningar innan växtbaserade behandlingar spindel ven.

Tips och varningar


 • Om du är ljushyad, undvika långvarig exponering för solen när han försökte behandla spindel vener i huskurer. Trots dina försök att bli av med spindel vener, kan solen orsaka faktiskt venerna blir större och mer levande i färg. Direkt värme till blodkärlen som blötläggning i en badtunna kan också orsaka spindeln vener att se större ut.


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man somna och sova hela natten

  Relaterade artiklar


 • Vilka funktioner i levern under utsöndringsorganen processen?
 • Hur får man en fräschare hy
 • Hur tidigt kan ett faderskapstest göras?
 • mäns hälsa spa i San Fransisco
 • hur att återfukta din kropp
 • hur man ska behandla missbruk
 • om normala blodtrycksvärden
 • Hur trumhinnan termometrar arbete?
 • Så för att lindra knäsmärta
 • ansluten öra symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com