hur man kan släppa av något

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-06-03
Vad du kan hålla på, om det är ett förhållande som kommer ingenstans, ett dåligt jobb, skuld, ånger, samvetskval eller något så enkelt som ett klädesplagg, ibland måste du bara släppa det. Det kan vara svårt, men om om du inte vill ha att göra med det resten av ditt liv, du måste lära dig att bara släppa det och gå på
1.
Det är naturligtvis kommer att bli svårt att släppa taget om vissa saker, men du måste lära dig att till förmån för din mentala och även fysiska välbefinnande. Vissa saker kommer att bli svårare att släppa taget om dem andra, men du måste försöka av hänsyn till dig själv och dina nära och kära. Oavsett vad det är, måste du ställa dig följande frågor för att hjälpa släppa taget.

Vad skulle jag föreslå en vän /släkting till O i denna situation?-Tänk på vad du skulle berätta för någon du älskar att göra om de var i din exakta situation. Detta är en av de bästa sätten att hantera den aktuella frågan. När du tänker på vad du skulle råda någon du bryr dig om att göra, bör du inse de råd går för dig också. Så ofta vi låter oss lida när vi skulle hata att se någon vi älskar lider. Lär dig att älska dig själv och acceptera goda råd att komma inifrån dig själv för att hjälpa dig i denna tid av behöver!
2.
Vad ska jag få genom att hålla i detta?-Tänk på vad du går upp från att känna som du gör. Tänk då på vad du kommer att vinna om du släpper den. Återigen, är några saker inte lätt kommer att glömmas bort. Vissa människor måste lida det ofattbara och det är inte alltid rättvist. Men vi alla går igenom hinder på olika sätt och vi måste lära oss att acceptera vad kastades i vår väg. Det kommer att göra dig till en starkare person släppa taget snarare än hålla på.

Kan jag hjälpa andra i min situation?-Andra kan vara ute hantera vett exakt samma sak du sysslar med. Du kan nå ut och stödja andra av hänsyn till dig själv också. När du hjälper andra i din situation kan det terapeutiska själv. Gör en god gärning är ett bra sätt att få en omedelbar boost. Du kan nå ut genom att påbörja en webbplats eller söker en och gå med det att prata med andra.
3.
Vill ni ha att göra med detta i 5 respektive 10 år?-I ett framtidsperspektiv kommer att hjälpa dig att hantera nuet. Om du bara saker ner den och försöka gå vidare utan sörjande situationen, kommer det att gå tillbaka upp förr eller senare. Så ta itu med dina känslor nu och hantera situationen på rätt sätt. Talar om hur du känner med att hjälpa dig gå vidare.

Vem kan jag prata med?-Du kanske undrar bara vem du kan lita på tillräckligt för att anförtro sig åt Fundera på vänner och släktingar du litar på och som kommer att stödja er. Om du oroar dig för att prata med någon sedan skriva ner dina känslor. Att hålla en blogg är en utmärkt sätt att få saker av bröstet och ta itu med dem. När du börjar skriva att du bara kan hålla på och gå och skriva ner allt. Det är ett bra sätt att frigöra dina känslor och låta dem komma ut så du kan komma över det
4
Få rådgivning -. . Ibland behöver man prata med en terapeut att släppa taget. Det finns absolut inget fel med att prata med en terapeut! Det är en bra sätt att släppa taget om saker och få råd från en utbildad person. En terapeut är en som gått i skolan på att hjälpa andra i din situation och de är där för att hjälpa dig. Så om det är nödvändigt att hitta en bra terapeut i ditt område som sysslar med vad du är med om.

Tips och varningar


 • Släpp kan vara mycket svåra, men ibland är det nödvändigt. Det finns tillfällen då vi måste bara kalla det slutar och gå vidare. Du kan inte ändra det förflutna eller förutsäga i morgon, så lever för idag!


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man får bättre efter en stroke

  Relaterade artiklar


 • BMI för barn
 • hur man undviker håravfall och gör håret växa
 • hur man steg för ett hälsosamt åldrande
 • vad som orsakar håret att växa?
 • Hur du tar ett spädbarns behandling blodtryck
 • vad är ett tryggt hem kolmonoxid nivå?
 • Vilka är biverkningarna av cyclobenzaprine?
 • hur är cerebral pares upptäcks?
 • mens "frisyr lockigt hår
 • hur man kan förhindra svininfluensan (svin influensa) och känner igen symtomen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com