hur man kan sluta oroa everyhing

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-04
OK så det är mycket lättare sagt än gjort, men man måste lära sig hantera oroande för din fysiska och mentala välbefinnande. Här är några sätt att hjälpa dig att kontrollera din oroande och känner sig mer tillfreds
1
Ta kontroll-Försök inte. . . att sysselsätta dig med saker du har ingen kontroll över. Så många människor oroar sig så mycket om saker de kan göra något om och det är ett totalt slöseri med tid! Till exempel du inte kan kontrollera en annan person, ekonomi, börsen, gas priser etc. Du får bilden, nu börja tänka på saker du kan kontrollera. Precis som din ekonomi, ditt humör, din kropp, ditt hem etc. När du fatta bra beslut om saker du kan styra det kommer att hjälpa dig att känna dig bättre kontroll och förhoppningsvis hjälpa dig från att tänka på saker som du inte kan kontrollera.

Bo på nu-Sluta oroa om det förflutna eller framtiden. Vad är gjort är gjort och vad som kommer att kommer att bli. Tänk om idag och sluta slå dig själv över något i det förflutna eller något som inte ens har hänt än!
2.
Tänk på hur att göra det bättre-När det händer något du inte är nöjd med, tänk på hur du en förändra sig själv till det bättre. Hur kan du lära bilda situationen? Om du var som om från ett jobb, tycker om att gå tillbaka till skolan eller där du kan gå för att ansöka om ett nytt jobb. Det finns inget du kan göra om vad som hände utom att göra det bättre själv.

Släpp-Släpp kan vara mycket svårt, men ibland är det nödvändigt. Det finns tillfällen då vi måste bara kalla det slutar och går vidare. Tänk på följande fråga. Vad skulle jag föreslå en vän /släkting till O i denna situation?-Tänk på vad du skulle berätta för någon du älskar att göra om de var i din exakta situation. Detta är en av de bästa sätten att hantera den aktuella frågan. När du tänker på vad du skulle råda någon du bryr dig om att göra, bör du inse de råd går för dig också. Så ofta vi låter oss lida när vi skulle hata att se någon vi älskar lider. Lär dig att älska dig själv och acceptera goda råd att komma inifrån dig själv för att hjälpa dig i denna tid av behöver!
3.
Få support-Du kanske undrar bara vem du kan lita på tillräckligt för att anförtro sig åt Fundera på vänner och släktingar du litar på och som kommer att stödja er. Om du oroar dig för att prata med någon sedan skriva ner dina känslor. Att hålla en blogg är ett bra sätt att få saker i bröstet och ta itu med dem. När du börjar skriva att du bara kan hålla på och gå och skriva ner allt. Det är ett bra sätt att frigöra dina känslor och låta dem komma ut så du kan komma över det.

Hitta en hobby-Hitta något du verkligen gillar att göra som att läsa, scrapbooking, trädgårdsarbete, stickning, etc. Detta kommer att bidra till att minska din ångest nivåer samt meditation hjälper människor. Som du koncentrera dig på din hobby blir det svårt att koncentrera sig på dina bekymmer på samma gång.
4.
Om du känner dig själv att bli stressad över något, ta en paus. Gå en promenad eller bara ändra din natur. Detta är ett bra sätt att lugna ner sig och bli mer medvetna om när du börjar oroa dig. Naturligtvis oroande ibland kommer att vara normal, bara se till att du är oroande om något utan helt galen!
5.
Tala med någon du litar på och få råd form dem om att ta itu med vad du är oroande så mycket om. Helt enkelt prata med någon och få ut i det fria kan hjälpa dig att komma över din oro. När man talar med den person du är oroande om det kan också hjälpa dig. Till exempel om du är oroande om din make /maka, barn, eller vad prata med dem. Konfrontera dem om din rädsla och lyssna på vad de har att säga. Det kan vara svårt att höra, men det är det bästa sättet att låta dem veta vad du är oroande om och låt dem veta att du bryr dig.

tips och varningar


 • Tänk på hur du vill att ditt liv ska vara!
 • Vad ska ska!
 • Det är vad det är!


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:Hur man blir lyckligare

  Relaterade artiklar


 • hur man kan hjälpa med nattliga svettningar
 • Hur länge lever löss?
 • hur du tar bort märken bh bandet
 • hur man kan beräkna din målsatsen graviditet hjärta
 • hur man: räta ut ditt kylskåp
 • hur man identifierar rosa öga
 • hur man handskas med ett bröst abscess och fortsätta att amma eller pumpa
 • hur man ansöker om det Oregon Health Plan
 • hur man undviker en baksmälla
 • hur man kan stimulera den manliga prostatan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com