hur man kan sluta röka framgångsrikt

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-06-02
Är rökning förstör ditt liv? Tror du att du aldrig kommer att kunna sluta? Jag har kämpat min rökning missbruk i flera år. Jag har provat många olika metoder. Följande är vad jag har funnit vara de mest användbara

Du behöver:. .
Viljan
Stödgrupp.


1.
Första steget för att sluta röka är att tro att du kan sluta. Om du följer den etikett som "rökning är för svårt att sluta" kommer du redan har besegrat dig själv. Jag kan inte aldrig bör vara i ditt ordförråd. Något jag var mycket ge är att sätta lite "ja jag kan" klisterlappar i hela mitt hem och min bil. Jag satte dem i datorn eller i badrumsspegeln någonstans att jag ser dem varje dag.
2.
Nästa steg är att inse att det inte finns någon mirakelkur som helt kommer att försvinna din önskan att rök eller utsättningssymtom att du kommer att uppleva när man slutar röka.
3.
Tappa inte modet och ger upp. Ofta tar det mer som ett försök att bli framgångsrik. Om du halkar och har en cigarett låt inte det vara en ursäkt för att hålla rökning.
4.
Studier har visat att de som börja utöva omedelbart efter rökstopp är mer framgångsrika än de som inte utövar. Jag vill göra en 5 minuters intensiv träning när jag får en lust. Vid tiden jag gjort suget har gått och jag känner för bra för att ha en cigarett. Börja i liten skala behöver du inte börja en fullt utvecklad motionsprogram direkt.
5.
Studier har också visat att de som medverkade gruppterapi efter att de slutat röka var ännu mer framgångsrikt än de som började ett träningsprogram. Gör en lokal sökning för nikotin Anonym möten i ditt område.
6.
Ha en flaska vatten med dig hela tiden. Detta kan bidra till att tillfredsställa den muntliga fixationen som rökare har. Många rökare har funnit att tugga på en tandpetare, halm eller tuggummi var hjälpsam med att uppfylla Oral Fixation också. Hitta vad som fungerar för dig.
7.
Du måste hitta ett sätt att handskas med stressiga situationer. När du slutar röka oundvikligt någon eller något skall komma och få dig frustration, ångest eller stress. Du kan prova naturläkemedel som hjälper till med ångest och /eller avkoppling. Eftersom jag lider av ångest ändå detta var avgörande för mig när jag slutat röka. Det finns många hjälpsamma produkter där ute. Titta runt på din lokala hälsokostaffär.
8.
Lobelia också heter Indian Tobacco är en ört som har effekter som liknar nikotin. Jag har hittat denna ört att vara mycket effektiva i att hjälpa till att lindra lungan spasmer jag hade när jag slutade röka.
9.
Du måste hålla sig motiverad att bli framgångsrika. Ge dig själv peppa samtal hela dagen. Hitta vad motiverat dig att sluta röka i första hand, skriv ner det på papper och sedan läsa att papper varje dag.
10.
Du kommer att ha många uppmanar under dagen så att du kommer att behöva hitta ett sätt att ta sig igenom dem utan att röka. Andas med dem, be genom dem eller kör dem. Hitta vad som fungerar för dig. Ett intressant experiment för att försöka är att bli observatör i lust. När du får ett behov sitta ner, blunda och observera lust. Lägg undan alla dom och tankar och bara låta lusten att presentera, observera det och uppleva det.
11.
Detta kan låta som ett drastiskt steg, men du måste allvarligt överväga att ge upp din rökning och vänner platser rökning. Detta har varit min undergång många gånger om. Jag vet att alla är olika men jag vet för jag kunde inte framgångsrikt umgås med folk som rökte. Det ledde mig alltid tillbaka till rökning.
12.
Längre har det varit sedan du senast rökt desto lättare blir det. Ju fler gånger du inte ge efter för lusten desto mer makt och förtroende du får kämpa nästa uppmana.

Tips och varningar


 • Läs " Det enkla sättet att sluta röka "av Allen Carr. Jag hittade den här boken vara till stor hjälp för att få in rätt tänkesätt att sluta röka.
 • Innan några växtbaserade kosttillskott bör du först kontrollera med din vårdgivare.


 • Previous:granatäpple lever rengörningen Next:hur man gör kuber labourade is

  Relaterade artiklar


 • tecken på graviditet medan p-piller
 • hur man kan kontrollera en feber utan en termometer
 • hur man identifierar hjärta tecken attack varning i kvinnor
 • Vilka är de medicinskt bruk av steroider?
 • hur ska tidlösa
 • hur du får din röst tillbaka
 • hur man kan bli av en ringorm hemma
 • hur man kan hantera period symtom
 • varje vecka av graviditeten
 • hur man använder kinesisk örtmedicin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com